Tessy Verhoeven

Identitess

van Brakelstraat 16
4819 AE Breda
Nederland

+31637423567
info@identitess.nl
www.identitess.nl/

M.C.M. (Tessy) Verhoeven

Aansluitnr. 30385

Breda

Certificeringsniveau Practitioner
EIA Practitioner

Werkgebied
Regionaal
E-coaching
Ja
Coaching Monitor
Ja
Nestorcoach
Nee
Ontwikkeladvies
Ja
Uurtarief particulier
€ 85,00 btw vrijgesteld
Uurtarief zakelijk
€ 95,00 btw vrijgesteld

Type
Loopbaancoaching
Natuurcoaching
Personal/Life coaching

Thematiek
Carriere
Communicatie
Competenties
Gezondheid
Kwaliteit van leven
Leiderschap
Perfectionisme
Pers. effectiviteit
Pers. ontwikkeling
Stress
Veranderingen
Werk
Zelfvertrouwen
Zingeving

Coachtalen
Nederlands
Engels

Branche
Geen branches bekend

Vaksectie
Geen vaksecties bekend

Over deze coach
Niemand heeft ooit iets wezenlijks gepresteerd zonder stress. Gekker nog, je hebt stress nodig voor een gezond leven! Tenzij stress chronische vormen aanneemt en contraproductief wordt. Denk hierbij aan concentratieproblemen, een opgejaagd gevoel, gebrek aan overzicht en mist in je hoofd, een kort lontje, huilbuien of van elke mug een olifant maken. Signalen die je beter niet te lang kunt negeren, zodat terugveren naar een gezond evenwicht relatief makkelijker wordt. Coaching helpt hierbij.

Na een vrijblijvend intakegesprek gaan we aan de slag met het coachdoel wat je wilt bereiken, in de vorm van wandelcoaching. Bewegen om ’in beweging’ te komen. Al wandelend komt er meer bij je los en de geruststellende, inspirerende en ontspannen werking van de natuur, vitamine GROEN, doet het altijd goed. Bovendien is wandelen een gezonde fysieke inspanning die een gunstig effect heeft op stressreductie.

Ik werk volgens de CSR (Chronic Stress Reversal) methode en zet daarnaast ook andere beproefde coachtechnieken, kennis, ervaring en tools in zoals ACT, DISC, MBTI, Kernkwadranten en Voice Dialogue. Wat kun je verder van mij verwachten? Ik hou van een no-nonsense benadering, luister oprecht en met empathie en meng graag gepaste humor in de gesprekken. Mijn aanpak resulteert in minder stressklachten en meer zelfkennis, veerkracht en eigen regie!

Stuur een bericht naar deze coach