Carla Maria Verwer

School voor Narratief Leiderschap

Van der Pekstraat 9
3555 AS Utrecht
Nederland

+31628652612
carlamaria@schoolvoornarratiefleiderschap.nl
www.schoolvoornarratiefleiderschap.nl

drs. C.M.C. (Carla Maria) Verwer

Aansluitnr. 30514

Utrecht

Certificeringsniveau -

Werkgebied
Landelijk
E-coaching
Ja
Coaching Monitor
Nee
Nestorcoach
Nee
Ontwikkeladvies
Ja
Uurtarief particulier
€ 90,00 exclusief btw
Uurtarief zakelijk
€ 120,00 exclusief btw

Type
E-coach
Loopbaancoaching
Personal/Life coaching

Thematiek
Carriere
Leiderschap
Zingeving

Coachtalen
Nederlands
Engels

Branche
Industrie & Techniek
Onderwijs & Wetenschap
Overheid

Vaksectie
Geen vaksecties bekend

Over deze coach
Carla Maria Verwer biedt coaching vanuit een narrative benadering. Zodat er ruimte is voor alle aspecten van wie je bent en je jouw potentieel volledig kunt aanspreken. De narratieve benadering zorgt voor een ruimer perspectief, voor zin- en betekenisgeving, voor een aanvullende manier van communiceren en draagt bij aan een gevoel van eigenaarschap, verbinding en richting.

Wat is voor jou belangrijk in je leven? En lukt het je om daar tijd en aandacht aan te besteden? Misschien weet je heel goed wat je wilt en werk je zo hard dat je er leeg en uitgeput van raakt. Of ontbreekt je de moed en veerkracht om beslissingen te maken die misschien wel nodig zijn. Of heb je het gevoel dat je invloed verliest op de situatie waar je in zit. Of…

Een coachingstraject vanuit de narratieve benadering gaat over onderzoek. Over jezelf de juiste vragen stellen. Kijken naar wat er is, naar wat er komt en soms naar wat er is geweest. Het gaat over bewust zijn van doelen in je leven en waarom ze belangrijk voor je zijn. Met heldere afgebakende doelen voor ogen de stappen zetten die voor jou nodig zijn. Het gaat er vervolgens om gericht aan het werk gaan om die doelen vorm te geven in je leven.

Carla Maria Verwer helpt je daarbij. Vertrekpunt zijn altijd de talenten en kwaliteiten die je hebt. En misschien is er meer inzicht, kennis en zijn er meer vaardigheden nodig. Het vorm geven van je doelen betekent niet dat je de kortste, gemakkelijkste, moeilijkste of meest interessante route neemt, maar die route die het meest relevant en waardevol voor jou is. Binnen het coachingstraject krijgt jouw route steeds meer vorm.

Via praktische werkvormen en bruikbare modellen staan we stil bij wie je bent, waar je naar toe wilt en wat jij nodig hebt om daar te komen. Er is ruimte om te experimenten met (nieuw) gedrag om (verder) op pad te gaan en gestelde doelen te bereiken. Misschien werk je geruime tijd bij een organisatie en vraag je je af wat voor jou passende volgende stappen zijn. Of misschien vind je het lastig een voor jou prettige balans tussen werk en privé te vinden. Of ben je net de 40 gepasseerd, ervaar je ‘is dit het nou’ en weet je niet wat je daar nou mee moet. De schepen achter je verbranden of in gesprek gaan. Ik zou om te beginnen voor dat laatste kiezen…

Er is altijd aandacht voor persoonlijke kwaliteiten, waarden en overtuigingen en voor de context waarbinnen je werkt en leeft. Ik werk bij voorkeur op een lichtvoetige manier. Technieken en modellen waar ik in getraind ben en graag mee werk: Jung Type index, Krachtgericht Coachen, Voice Dialogue en Transactionele Analyse.

Stuur een bericht naar deze coach