Marije Miltenburg

The Apple Tree

Vincent van Goghlaan 10
3941CK DOORN
Nederland

+31624276457
marije@theappletree.nl
www.theappletree.nl

Mr M. (Marije) Miltenburg

Aansluitnr. 30577

DOORN

Certificeringsniveau -

Werkgebied
Landelijk
E-coaching
Nee
Coaching Monitor
Nee
Nestorcoach
Nee
Ontwikkeladvies
Nee
Uurtarief particulier
€ 85,00
Uurtarief zakelijk
€ 125,00 inclusief btw

Type
Organisatie coaching
Personal/Life coaching
Team coaching

Thematiek
Communicatie
Hoogbegaafd
Opvoeding
Pers. ontwikkeling
Zelfvertrouwen

Coachtalen
Nederlands

Branche
Onderwijs & Wetenschap
Overheid
Overig

Vaksectie
Geen vaksecties bekend

Over deze coach
KINDERCOACHING & OUDERCOACHING & TRAJECTBEGELEIDING OP HET GEBIED VAN HOOGBEGAAFDHEID & HOOGSENSITIVITEIT

Kindercoaching
Kindercoaching is een laagdrempelige vorm van hulp. Er wordt vanuit de actuele situatie gekeken naar welke positieve stappen het kind kan maken. Dit alles oplossings- en toekomstgericht. Tijdens de begeleiding wordt ook gekeken naar achterliggende oorzaak van de hulpvraag.
Begeleiding op allerlei vlak is mogelijk. Daarbij valt te denken aan kinderen die last hebben van stress of angsten, woede-uitbarstingen, kinderen die uit balans zijn of problemen hebben op sociaal-emotioneel vlak. Met behulp van persoonlijke aandacht, spel, luisteren, tekenen en knutselen, praten en bewegen, worden kwaliteiten en vaardigheden (her)ontdekt die ingezet kunnen worden om vooruit te komen.

Oudercoaching
Wil jij als ouder weer in contact komen met je kind? Begrijpen wat er in je kind omgaat en met liefde & lef met je kind samenleven? Wil jij aan de slag met je onzekerheden, je vraagtekens als het gaat om het opvoeden van je kinderen of met je obstakels als het gaat om opvoeden? In individuele sessies of in groepsbegeleiding kijk ik naar de dilemma’s waar ouders mee worstelen en help ik hen verder om op een positieve en begripvolle manier hun kinderen te helpen op hun levenspad.

Trajectbegeleider
Tevens ben ik onafhankelijk hoogbegaafdheidsadviseur/trajectbegeleider: begeleiding, advisering en ondersteuning van ouders, kinderen, scholen en professionals in de zorg bij het proces te komen tot een passende omgeving voor het kind.

Workshops & Trainingen
Regelmatig organiseer ik ook workshops en trainingen voor professionals, kinderen en ouders. Trainingen voor teams of op maat zijn ook mogelijk.

Stuur een bericht naar deze coach