Dik Veefkind

AgroCoach

Else van den Banlaan 17
1705 NG Heerhugowaard
Nederland

+31653583325
d.veefkind@agrocoach.nl
www.agrocoach.nl

ing. D.J.A. (Dik) Veefkind

Aansluitnr. 30704

Heerhugowaard

Certificeringsniveau -

Werkgebied
Landelijk
E-coaching
Ja
Coaching Monitor
Nee
Nestorcoach
Nee
Ontwikkeladvies
Ja
Uurtarief particulier
-
Uurtarief zakelijk
-

Type
Business coaching
Loopbaancoaching
Personal/Life coaching
Team coaching

Thematiek
Carriere
Communicatie
Competenties
Conflicten
Ondernemen
Pers. ontwikkeling
Relaties
Stress
Verlies
Zingeving

Coachtalen
Geen coachtalen bekend

Branche
Agrarische sector

Vaksectie
Geen vaksecties bekend

Over deze coach
Dik Veefkind (52) uit Heerhugowaard is zijn hele loopbaan werkzaam in de landbouw. Hij is ruim 15 jaar agrarisch coach en -mediator voor agrarisch ondernemers en hun gezinnen. Vanuit zijn bedrijf AgroCoach coacht hij dagelijks agrarisch ondernemers en hun families (o.a. (melk)veehouders, akkerbouwers, bollentelers, tuinders) en erfbetreders, door heel Nederland heen.

Dik: “Er komt tegenwoordig veel af op ondernemers in de sector, onder andere vanuit de overheid en de maatschappij. Dit heeft grote gevolgen voor boeren, waardoor de behoefte aan een goed gesprek en reflectie op het eigen bedrijf en leven toeneemt. Agrarische coaching kan gaan over verschillende onderwerpen, denk daarbij aan communicatieproblemen in het gezin of op het bedrijf, stress / burn-out, persoonlijke ontwikkeling, bedrijfsontwikkeling, omgaan met emoties, tegenslagen en gevoelens, maar ook begeleiding bij een bedrijfsovername en samenwerken of conflictsituaties komen regelmatig voor”.

“Door mijn agrarische achtergrond en ervaring snap ik waar het in deze sector om gaat en spreek ik de taal van de boeren. Dat is een belangrijke voorwaarde om boerenbedrijven en hun gezinnen succesvol te kunnen helpen. Mede door deze ervaring en mijn opleidingen tot coach en mediator lukt het in veel gevallen om mensen echt verder te helpen”.

Stuur een bericht naar deze coach