Ron van Helvoirt

DUCKMADE AS

Dølerudveien 14
1290 Oslo
Noorwegen

+4790424126
ronvh@duckmade.no
www.mavericks.id

R. (Ron) van Helvoirt

Aansluitnr. 30773

Oslo

Certificeringsniveau -

Werkgebied
Landelijk
E-coaching
Ja
Coaching Monitor
Nee
Nestorcoach
Nee
Ontwikkeladvies
Ja
Uurtarief particulier
€ 85,00 exclusief btw
Uurtarief zakelijk
€ 175,00 exclusief btw

Type
Business coaching
Executive coaching
Organisatie coaching
Team coaching

Thematiek
Carriere
Communicatie
Conflicten
Cultuuromslag
Groepsontwikkeling
Kwaliteit van leven
Leiderschap
Management
Ondernemen
Pers. effectiviteit
Pers. ontwikkeling

Coachtalen
Nederlands
Engels
Duits

Branche
Consultancy
Industrie & Techniek
Onderwijs & Wetenschap
Werving & Selectie

Vaksectie
Executive coaching

Over deze coach
BIOGRAFIE
Al heel lang ben ik gefascineerd door mensen, die door diep na te denken over hun ervaringen, inzicht oogsten. Die vanuit rust en reflectie moeiteloos kunnen loslaten en in FLOW leven. Ik ben geen goeroe maar loop een stukje met je mee. Ik kan wel stellen dat ik veel heb opgestoken over de vragen, de ander en mezelf. Naast studie ook ervaringsdeskundig zou je mogen zeggen. Uit eigen ervaring weet ik hoe loslaten en FLOW werken en gaandeweg je eigen ziel naar bovenkomt. Een werkelijke transformatie. Al ruim 20 jaar breng ik dit in praktijk in persoonlijke gesprekken en in organisaties door mijn werk met managementleden en directeuren en teams.

PRIVATE COACHING
Een verdiepend gesprek waarin we de vraag onderzoeken die voor jou relevant is en betekenis heeft. Je krijgt inzicht door zelf over je eigen ervaringen na te denken. Je bereikt een staat van ‘niet-weten’

COMPANY COACHING
Het is opvallend hoe je door afstand te nemen in controle blijft. Daarvoor is zelfreflectie en een openhouding nodig, en dat vraagt om moed. Alleen zo kan de organisatie betekenis geven aan nieuwe fundamentele waarden. Op de stip blijven staan gaat dan niet helpen. Je zult als managementteam en directie elkaar moeten gaan verstaan; letterlijk ver-staan en niet alles voor-waar aannemen. Het resultaat is meer impact en energie.

TRAININGEN
De maatwerktrainingen van Zahron Coaching & Training zijn gericht op de organisatie, het team en/of het individu. Aangepast aan elk gewenst niveau. Maatwerktrainingen hebben vaak betrekking op ‘anders denken’. Voor mensen en organisaties die de noodzaak zien dat het anders moet en daar nu mee aan de slag willen.

CONTACTGEGEVENS:
Ron van Helvoirt
+31 (0) 6 52 576 575
ronvh@duckmade.io / www.duckmade.io

Stuur een bericht naar deze coach