MSc. M. (Marieke) Schipper

Aansluitnr. 30766

Certificeringsniveau -

Werkgebied
-
E-coaching
Nee
Coaching Monitor
Nee
Nestorcoach
Nee
Ontwikkeladvies
Nee
Uurtarief particulier
-
Uurtarief zakelijk
-

Type
Geen typen bekend

Thematiek
Geen thematieken bekend

Coachtalen
Geen coachtalen bekend

Branche
Geen branches bekend

Vaksectie
Geen vaksecties bekend

Over deze coach
Hide or Seek Coaching is in 2018 opgericht door Marieke. Daarvoor heeft zij jarenlang gewerkt met (young) professionals in de corporate wereld (talent development). Zij heeft uitgebreide ervaring met de volgende onderwerpen:

#Prestatiecultuur
'Wat doet dat met jou? Voor wie doe ik eigenlijk wat ik doe'

#Loopbaanvraagstukken
'Next Step, wat wil ik nu echt'

#Spitsuursores
'Het ouderschap en werk combineren'

#Stress & Burn out
'Ik zit veel in mijn hoofd, heb last van spanningsklachten, ik ben op, houd ik dit nog wel vol'

#Levensleiderschap
'Leiderschapsontwikkeling in de meest pure vorm; zingeving; betekenisvol leven'

Marieke: 'Mijn aanpak is betrokken, sensitief (op onderstroom), oplossingsgericht en systemisch. Ook schrijf ik gedichtjes over bewustzijnsontwikkeling & levensgroei op mijn instagram @hideorseek_schrijft.

Tijdens een coach traject sluit ik aan bij jouw vragen en doelen: You are in charge. Ik ondersteun, trigger en spiegel jou op momenten dat het jouw proces dient.

In de periode dat we aan de slag gaan ben ik helemaal betrokken bij jou, jouw vragen, doelen en groeiproces. We zullen dan ook met regelmaat tussen de gesprekken door contact hebben via mail en/of whats app. Ook ga je aan de slag met verschillende oefeningen & opdrachten.

Mijn visie is dat het leven zich voltrekt in het dagelijkse bestaan. En dat jouw doelen, bewustwording, en groeiproces dus ook juist 'daar’ geoefend en beleefd mogen worden. Op deze manier ben je terwijl we met elkaar aan het werk zijn al bezig met het realiseren van jouw gewenste nieuwe realiteit.

Lijkt deze manier van coaching & samen werken aan jouw persoonlijke groei je wat? Dan ben je heel welkom voor een kennismaking :)'.

Marieke is naast haar eigen coach praktijk ook verbonden als coach aan STERK! Een coach praktijk voor psychologische coaching.

Praktijk: Huis van Ons.
Linneaushof 6 (begane grond)
Amsterdam Watergraafsmeer

Stuur een bericht naar deze coach