Barbara Versluis

Versluis Interimwerk

Prinses Marijkeweg 13
4233 HJ Ameide
Nederland

+31657553557
info@versluisinterimwerk.nl
www.versluisinterimwerk.nl

A.A. (Barbara) Versluis

Aansluitnr. 30761

Ameide

Certificeringsniveau -

Werkgebied
Landelijk | Regionaal
E-coaching
Ja
Coaching Monitor
Nee
Nestorcoach
Nee
Ontwikkeladvies
Nee
Uurtarief particulier
€ 75,00
Uurtarief zakelijk
€ 100,00 exclusief btw

Type
E-coach
Loopbaancoaching
Personal/Life coaching
Team coaching

Thematiek
Assertiviteit
Carriere
Competenties
Conflicten
Kwaliteit van leven
Ontslag
Opvoeding
Outplacement
Pers. ontwikkeling
Re-integratie
Scheiding
Stress
Timemanagement
Veranderingen
Verzuim
Werk
Zelfvertrouwen

Coachtalen
Nederlands

Branche
Detailhandel/MKB
Zakelijke dienstverlening (overig)
Zorg

Vaksectie
Geen vaksecties bekend

Over deze coach
Bent u aan het herstellen van een burn-out? Of zit u na jaren in een bore-out en wilt u weleens een andere baan? Maar weet u niet echt wat u wilt? Of zit u thuis door klachten of te veel stress op werk? Ik kan u ondersteunen bij het omgaan met de klachten en werken aan herstel of verandering. Daarna kunt u, rustig aan en op uw eigen tempo, weer beginnen met werk of aan een nieuwe baan.

In onze gesprekken krijgt u handvatten in het omgaan met klachten of handvatten hoe u een andere baan kunt vinden. Samen zorgen we ervoor hoe u zo goed mogelijk om kan gaan met uw klachten en weer kan gaan werken. U krijgt inzicht in:
 
• De invloed die werk op uw burn-out of stressklachten heeft.
• De balans tussen uw werk- en privéleven.
• Wat u anders zou kunnen doen, zodat u weer met plezier naar uw werk kunt gaan.
• Als u dat zou willen, de mogelijkheden tot ander werk. Samen bekijken we wat er voor u mogelijk is in de regio.
• Aanpassingen die er op de werkvloer gemaakt kunnen worden.
 
Wanneer u duidelijkheid heeft over deze dingen, kunt u weer, op uw eigen tempo, beginnen met werken. Ik help u hierbij, zodat u zo goed mogelijk herstelt van uw burn-out, bore-out of stressklachten.
 
Als u een burn-out, een bore-out of stressklachten heeft of werkloos bent, kunt u ook goed terecht bij Versluis Interimwerk. Ik heb veel ervaring met het begeleiden van mensen die een nieuwe baan zoeken tijdens hun herstel of wanneer ze iets anders willen doen.

Jongerencoach

Ik bied pubers en adolescenten professionele ondersteuning bij persoonlijke en sociale problemen. Deze belangrijke levensfase biedt prachtige kansen, maar is des te moeilijker als jongeren vastlopen.
 
Je hebt het even helemaal gehad. Met school, met het zoeken naar werk of een stageplek, met je ouders die van alles van je willen of misschien met alles tegelijk. Je wilt iets van je toekomst maken, maar weet niet goed hoe dat aan te pakken. Dan ben je bij mij op het goede adres. Een leuke, gemotiveerde coach die je helpt om dàt te bereiken waar jij naar op zoek bent.
 
We maken kennis met elkaar en als het tussen ons klikt gaat het coachingstraject van start (als het niet klikt kan ik je weer aan iemand anders koppelen) . Je spreekt gemiddeld één keer in de week met mij af. Dit doe je minimaal drie maanden lang. Je begint met elkaar te leren kennen en duidelijk te krijgen wat je doelen zijn. Daarna ga je aan het werk om deze te bereiken. Door je doelen op papier te zetten en samen met mij deze te ondertekenen laten we beiden zien ons best hiervoor te willen doen. Aan het eind van het traject kun je zo ook zien in hoeverre je hierin geslaagd bent.

Ook coaching in de avond of in het weekend!

Stuur een bericht naar deze coach