D. (Danielle) Egstorf

Aansluitnr. 30917

Certificeringsniveau -

Werkgebied
Landelijk
E-coaching
Ja
Coaching Monitor
Ja
Nestorcoach
Nee
Ontwikkeladvies
Ja
Uurtarief particulier
-
Uurtarief zakelijk
€ 80,00 exclusief btw

Type
E-coach
Loopbaancoaching
Organisatie coaching
Personal/Life coaching

Thematiek
Assertiviteit
Carriere
Competenties
Pers. ontwikkeling
Re-integratie
Stress
Teambuilding
Veranderingen
Verlies
Zelfvertrouwen

Coachtalen
Nederlands

Branche
Onderwijs & Wetenschap
Overheid
Overig

Vaksectie
Geen vaksecties bekend

Over deze coach
Ik ben Daniëlle Egstorf en het is mijn passie om werkende vrouwen te motiveren en in beweging te brengen en zo hun (werk)leven in balans te krijgen en te houden.

Ik weet als geen ander hoe het is om alle ballen in de lucht te houden. Een gezin te combineren met een fulltime baan, vele hobby’s en een sociaal leven te onderhouden. Het gebeurd allemaal niet vanzelf. Voordat je het in de gaten hebt, raak je jezelf kwijt in de waan van de dag. Dan lig je ‘s avonds doodmoe in bed na te denken over alles wat er mis ging en wat er morgen op je staat te wachten.

Als leidinggevende van professionals bij een grote gemeente zag ik dat veel mensen binnen overheidsorganisaties jarenlang op dezelfde werkplek zitten. Vaak vanwege het gevoel van ‘zekerheid’. Ik zag bij veel mensen het plezier in het werk verdwijnen en dat ging mij aan het hart. Als je zoveel uur op je werk doorbrengt zonder dat je dat met plezier of energie doet, dan vind ik dat eeuwig zonde.
Sindsdien is het mijn missie om werkende vrouwen te inspireren en te coachen zodat zij weer plezier en energie in hun werk en privéleven ervaren.

Durf jij de eerste stap te zetten?
Ik kan je helpen om vastgeroeste gedragspatronen te doorbreken, gewenste emoties en drijfveren op te roepen, en belemmeringen en obstakels op een snelle en effectieve manier op te ruimen of om te buigen. Hierdoor kan ik daadkrachtig tot de kern komen en je laten inzien waar je energie van krijgt en welke stappen je verder kunt ondernemen om je doel te bereiken.
Ik geef ook jou graag het zetje in de goede richting om terug te komen bij je gevoel en je dromen na te streven.
Door mijn levenservaring, opleidingen tot NLP Mastercoach, Loopbaancoach en Ademcoach, heb ik alle tools in huis om jou te ondersteunen. Ik help je bij het ombuigen van je huidige hectiek naar een leven dat in balans is.
Je bent het waard!

Stuur een bericht naar deze coach