Jolande Adema

The Breaking Wave

Regenvlietweg 47 A
2191 BB De Zilk
Nederland

+31641508171
breakingwave@online.nl
www.thebreakingwave.nl

J.A.C.M. (Jolande) Adema

Aansluitnr. 30877

De Zilk

Certificeringsniveau -

Werkgebied
Landelijk | Regionaal
E-coaching
Nee
Coaching Monitor
Nee
Nestorcoach
Nee
Ontwikkeladvies
Ja
Uurtarief particulier
€ 95,00
Uurtarief zakelijk
€ 130,00 exclusief btw

Type
Organisatie coaching
Personal/Life coaching
Team coaching
Wandelcoaching

Thematiek
Communicatie
Conflicten
Cultuuromslag
Gezondheid
Groepsontwikkeling
Pers. ontwikkeling
Teambuilding
Veranderingen
Werk
Zelfvertrouwen

Coachtalen
Nederlands

Branche
Maatschappelijke dienstverlening
Onderwijs & Wetenschap
Overig

Vaksectie
Geen vaksecties bekend

Over deze coach
The Breaking Wave
Wanneer het leven je overspoelt, Je binnen je werk even niet goed meer weet je plek in te nemen, je nader wil onderzoeken wie je bent als persoon, binnen je werkomgeving? dan kun je een traject volgen bij The Breaking Wave. Dit kan een coach- of supervisietraject zijn maar ook een begeleidingstraject wanneer de in te brengen situaties meer van persoonlijke aard zijn en binnen de privéomgeving afspelen.
Een op maat gemaakt traject speciaal voor jou om jouw golf te breken en wie weet in wat rustiger vaarwater te komen.
Supervisie is specifiek aan te raden voor met name hulpverleners die verdieping zoeken in hun werk en willen weten waarom ze de dingen doen zoals ze ze doen. Hierbij wordt een grote mate van (zelf)reflectie verwacht. Ik ben LVSC geregistreerd, wat noodzakelijk is bij SKJ registratie bij supervisie voor jeugdhulpverleners. Een individueel supervisietraject omvat 10 tot 15 bijeenkomsten van anderhalfuur. Een groepssupervisietraject omvat ook 10 tot 15 bijeenkomsten van twee en een half uur.
Coaching is een ondersteunende vorm van begeleiding waarbij vooral wordt gekeken hoe je je binnen je werkveld weer lekker gaat voelen en gaat onderzoeken wat wel of niet passend is en hoe je vaardigheden kunt verbeteren. Ook burn-out klachten kunnen hier besproken worden.
Begeleiding is meer een therapeutische vorm van ondersteuning waarbij mensen met diverse levensvragen hun verhaal kwijt kunnen. Binnen deze vorm zal zeker een coachende vorm van begeleiding gehanteerd worden om jou zoveel mogelijk in je eigen kracht te zetten en te houden. Hieronder valt ook systeembegeleiding waarbij ondersteund kan worden bij gezinsvragen. Een gezinsbegeleiding waarbij het hele gezin aanwezig is zal per bijeenkomst tot twee uur kunnen duren.
Binnen alle drie de vormen worden diverse modellen toegepast zoals de Rationeel Emotieve Training, Oplossingsgerichte Benadering, Positieve Psychologie, Systemische Benadering en de Systeembenadering. Elk gesprek start met een gratis intakegesprek ter kennismaking en een introductie op de vraag. Daarbij komt mijn werkwijze ter sprake en zal gekeken worden wat nodig is. Afspraken worden gemaakt en op papier gezet.
Verdere kosten
een bijeenkomst van een uur voor een individueel traject : € 95- per uur
Een gezinstraject per bijeenkomst: € 125,- per bijeenkomst
Groepssupervisie van 3 personen € 125,- per bijeenkomst

Stuur een bericht naar deze coach