Claudia Kleine-Dopper

Lagom Spirit

Zuidereinde 47 C
1243 KL 's-Graveland
Nederland

+31651631196
info@lagomspirit.nl
www.lagomspirit.nl

C. (Claudia) Kleine-Dopper

Aansluitnr. 31003

's-Graveland

Certificeringsniveau -

Werkgebied
Landelijk
E-coaching
Ja
Coaching Monitor
Nee
Nestorcoach
Nee
Ontwikkeladvies
Nee
Uurtarief particulier
€ 100,00 inclusief btw
Uurtarief zakelijk
€ 145,00 exclusief btw

Type
Personal/Life coaching
Systemisch coachen

Thematiek
Perfectionisme
Pers. effectiviteit
Pers. ontwikkeling
Re-integratie
Stress
Timemanagement
Werk
Zelfvertrouwen
Zingeving

Coachtalen
Nederlands
Engels

Branche
Geen branches bekend

Vaksectie
Vitaliteit

Over deze coach
~inzicht in wat je doet … en vooral waarom je dat doet~

Ik ben Claudia Kleine, eigenaar van Lagom Spirit en gediplomeerd psychodynamisch en systemisch coach (NOBCO geaccrediteerde opleiding) en trainer.
 
Lagom is Zweeds en betekent 'in balans'. Mijn missie is om mensen weer lekker in hun vel te laten zitten.. weer in balans te komen. In harmonie met hun leven en met hun keuzes... bewuste keuzes.

Door mijn voorliefde voor systemisch werk, ga ik net een tandje dieper. Ik geloof in werken op verschillende lagen. Het een kan niet zonder het ander, in ieder geval niet wanneer je duurzame verandering zoekt. Om die reden organiseer ik maandelijks Familieopstellingendagen in mijn praktijk.

Onderdeel van mijn werkwijze is te starten met een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Het is voor mij belangrijk dat beide partijen een klik voelen en dat je bij mij met jouw vraag aan het juiste adres bent. Vervolgens kies ik bij jouw vraag voor passende coach methodieken en interventies om zo op meerdere lagen te kunnen werken. 

Mijn praktijk bevindt zich op 30 minuten afstand van Amsterdam en Utrecht, op een heerlijk rustgevende locatie op landgoed Gooilust (bij Hilversum). Met een specialisatie op stress management, burn-out preventie en burn-out begeleiding, werk ik veelal met vragen in relatie tot:
- energiegebrek/ energiemanagement- niet lekker in je vel zitten
- het gevoel 'geleefd' te worden
- moeilijk grenzen kunnen stellen/ nee kunnen zeggen
- perfectionisme
- stressgerelateerde klachten
- overspanning
- burn-out   

Ik geloof in een holistische aanpak, gelaagd en diepgaand. Van praktische handvatten om je energie weer op te bouwen om weer lekker in je vel te zitten tot dieper liggende oorzaken. In een kloppend tempo en in zorgvuldige stappen op zoek naar en het doorbreken van oude patronen die je energie kosten. Hierdoor kun je weer regie pakken, bewuste keuzes maken en rust ervaren.

Stuur een bericht naar deze coach