F.P.M. (Freya) Broekhof Dictus

Aansluitnr. 30978

Certificeringsniveau -

Werkgebied
-
E-coaching
Nee
Coaching Monitor
Ja
Nestorcoach
Nee
Ontwikkeladvies
Nee
Uurtarief particulier
-
Uurtarief zakelijk
-

Type
Geen typen bekend

Thematiek
Geen thematieken bekend

Coachtalen
Geen coachtalen bekend

Branche
Geen branches bekend

Vaksectie
Geen vaksecties bekend

Over deze coach
Iedereen krijgt vroeg of laat te maken met verandering, tegenslag of verlies. Veranderingen op het werk, verlies van gezondheid, onvervulde dromen, het verlies van een dierbare of een echtscheiding maar ook het (niet) krijgen van een kindje kunnen ons leven behoorlijk op z’n kop zetten.

Vaak merk je dat je door verandering, tegenslag of verlies geraakt bent. En dat het je, niet meer zo makkelijk als voorheen, lukt om je leven te leven zoals jij dat wilt of gewend bent. Terwijl dat vaak wel hetgeen is wat je het liefste doet, het leven leiden zoals je gewend was.

Misschien is je eerste reactie om weg te bewegen van de verandering, je drukt je gevoel weg, je vermijdt de verandering, je negeert de pijn of het verdriet en je blijft doen wat je altijd deed.

Je gevoel negeren kan allerlei gevolgen hebben; piekeren, wakker liggen, stress, snel geïrriteerd zijn, gespannen kaken, onverklaarbare lichamelijke klachten zoals, hoofdpijn, buikpijn, spierpijn, tintelingen etc.

Maar wist je dat verandering, tegenslag of verlies je ook veel goeds kunnen brengen? Je kunt erdoor groeien en daardoor zelfs sterker uit de strijd tevoorschijn komen.

Sterker door verandering
Voel je vrij om eens met me af te spreken. Wellicht kan ik je ondersteunen, je de juiste vragen stellen, je opdrachten geven die je gaan helpen in staat te zijn mee te gaan bewegen. Zodat je kan groeien en na verloop kan zeggen dat het moeilijk was maar dat je er sterker uitgekomen bent. Zodat je je weer kunt verbinden met het pad wat voor je ligt. Je zal ontdekken dat je vol vertrouwen en met grote veerkracht je toekomst tegemoet kan. Welke verandering er ook op je pad is geweest of nog gaat komen.

De verandering heeft jou veranderd…… je bent sterker geworden door verandering!

Stuur een bericht naar deze coach