Anne Oskam

Anne Oskam, Coaching & Consultancy

De Kwekerij 44
3601 AZ Maarssen
Nederland

+31622520310
anne@anneoskam.nl
www.anneoskam.nl

A. (Anne) Oskam

Aansluitnr. 30954

Maarssen

Certificeringsniveau -

Werkgebied
Landelijk
E-coaching
Ja
Coaching Monitor
Nee
Nestorcoach
Nee
Ontwikkeladvies
Ja
Uurtarief particulier
-
Uurtarief zakelijk
-

Type
Business coaching
Organisatie coaching
Personal/Life coaching

Thematiek
Leiderschap
Management
Ondernemen
Pers. effectiviteit
Pers. ontwikkeling
Veranderingen
Zelfvertrouwen

Coachtalen
Geen coachtalen bekend

Branche
Communicatie & Media
Consultancy
Financiële dienstverlening
Maatschappelijke dienstverlening
Zakelijke dienstverlening (overig)
Zorg

Vaksectie
Geen vaksecties bekend

Over deze coach
Als business coach, met 23 jaar ervaring in het bedrijfsleven, maak ik de verbinding tussen business, marketing én de persoonlijke ontwikkeling.
Ik begeleid professionals, binnen de context waarin zij werken en leven, hun interne kompas te definiëren zodat zij groeien in persoonlijk leiderschap en inclusiviteit. Je ervaart meer impact, effectievere communicatie, meer eigen regie en focus. Je staat sterker in je schoenen doordat je meer handelt vanuit authenticiteit, vertrouwen en purpose.

Ook begeleid ik ondernemende teams om meer met elkaar de verbinding te vinden en echt het dialoog met elkaar aan te gaan. Werken aan een gezamenlijk kompas die individuele krachten en onderlinge verschillen benut, met een heldere purpose die richting geeft en door iedereen binnen het team gedragen wordt. Een transformatie van controle naar vertrouwen, van ‘over elkaar praten’ naar ‘met elkaar conflicten bespreken’. Het vergroten van eigenaarschap en verantwoordelijkheid gebaseerd op vertrouwen en verbinding met elkaar.

Ik ben gecertificeerd coach met ruim 23 jaar ervaring in business en marketing. Mijn eigen ervaringen gebruik ik om extra kracht bij te zetten in mijn begeleiderswerk.
Ik werk met methodieken die hun effect hebben bewezen. Dit is een mix van TA, NLP en Systemisch werken. Ik heb een doelgerichte aanpak en werk pragmatisch aan een duurzame verandering.

Stuur een bericht naar deze coach