Albert Kapteijns

Veranders Coaching

Lindenhof 76
6006 VM Weert
Nederland

+31650427255
info@veranderscoaching.nl
veranderscoaching.nl/

A.H.A. (Albert) Kapteijns

Aansluitnr. 30948

Weert

Certificeringsniveau -

Werkgebied
Landelijk
E-coaching
Nee
Coaching Monitor
Nee
Nestorcoach
Nee
Ontwikkeladvies
Nee
Uurtarief particulier
-
Uurtarief zakelijk
-

Type
Business coaching
Coaching in familiebedrijven
Executive coaching
Loopbaancoaching
Personal/Life coaching
Wandelcoaching

Thematiek
Agressie
Assertiviteit
Carriere
Communicatie
Competenties
Conflicten
Hooggevoeligheid
Kwetsbaarheid
Leiderschap
Ondernemen
Perfectionisme
Pers. effectiviteit
Pers. ontwikkeling
Stress
Veranderingen
Verlies
Werk
Zelfvertrouwen
Zingeving

Coachtalen
Geen coachtalen bekend

Branche
Communicatie & Media
Consultancy
Detailhandel/MKB
Financiële dienstverlening
Industrie & Techniek
Maatschappelijke dienstverlening
Onderwijs & Wetenschap
Overheid
Overig
Zakelijke dienstverlening (overig)
Zorg

Vaksectie
Geen vaksecties bekend

Over deze coach
Ik ben werkzaam geweest in de accountancy, het bankwezen tot commerciële instellingen. Veertien jaar geleden ben ik gestart met mijn eigen adviesbureau waarbij ik concepten ontwikkelden en bedrijven mede heb opgericht. Daarnaast heb ik tien jaar gewerkt als coach en docent voor de opleiding Marketing Management van Fontys Hogescholen. De afgelopen jaren haalde ik steeds meer voldoening en energie uit het coachen van managers, ondernemers, docenten en studenten. Sinds 2017 ben ik zelfstandig gevestigd als coach voor professionals, ondernemers, docenten en particulieren.

Een sessie start vanuit de coachpraktijk met een wandeling in de omliggende natuur. De tijd die we wandelend doorbrengen verschuift gedurende het traject steeds meer naar het uitvoeren van opdrachten in de eigen coachpraktijk. Coachees geven aan dat de wandeling helpt om te ontspannen omdat ze niet tegenover iemand hoeven te zitten, er minder last van hebben als er stiltes vallen en makkelijker hun verhaal kunnen doen en emoties durven te uiten. Naast het goed luisteren vind ik het erg belangrijk dat mensen tot rust komen en zich bij mij “thuis” voelen. Hierdoor is er ruimte is voor zowel een traan, een lach als een kritische blik.

Het belangrijkste aan coaching is het vertrouwen in elkaar en de werkwijze. Ik nodig je daarom graag uit voor een vrijblijvende intake waarbij je mij leert kennen en we samen kijken hoe de aanpak optimaal aansluit op jouw situatie.

De praktijk van Veranders Coaching is in Weert, een half uur rijden vanaf Eindhoven. Voor meer informatie kijk op https://veranderscoaching.nl of bel 06 50427255 voor een kennismakingsgesprek.

Stuur een bericht naar deze coach