C. (Christa) Mulder-Jaspers BSc

Aansluitnr. 31214

Certificeringsniveau -

Werkgebied
Regionaal
E-coaching
Nee
Coaching Monitor
Nee
Nestorcoach
Nee
Ontwikkeladvies
Nee
Uurtarief particulier
€ 60,00 btw vrijgesteld
Uurtarief zakelijk
€ 85,00 btw vrijgesteld

Type
Personal/Life coaching

Thematiek
Geen thematieken bekend

Coachtalen
Geen coachtalen bekend

Branche
Geen branches bekend

Vaksectie
Geen vaksecties bekend

Over deze coach
Op zoek naar de kern en naar authenticiteit, dat is wat ik doe!

Als coach ga ik op zoek naar dát wat er echt toe doet. Ik ben nieuwsgierig, grondig, eerlijk, toegewijd, spontaan, gevoelig en een beetje rebels. Ik hou ervan om dingen soms net even anders te doen en stel prikkelende vragen die je uitdagen jezelf tot in detail te onderzoeken.

Ik bloei op in echt en authentiek contact met mensen en heb daar graag een aandeel in, ik word blij van ontwikkeling die verder reikt dan de oppervlakte. Geen quick fix maar duurzame handreikingen. Van kinds af aan ben ik nieuwsgierig naar de binnenkant van de mens. Identiteitsontwikkeling heeft mijn hart.

De erkende Post HBO master Excellent Coachen die ik heb gevolg bij CC Excellence heeft een stevige en diepe basis gelegd voor mijn werk als coach, door ook zelf te doorleven wat er werd aangereikt. Met de focus op de identiteit als basis werk ik nu als coach vanuit het TransforMissionele gedachtengoed.

Ik coach voornamelijk studenten, jongvolwassenen en young professionals. De ontwikkelingen en life events in die fases van het leven blijven me intrigeren. Door in deze levensfases de unieke patronen, overtuigingen en waarden helder te krijgen, krijgen coachees de kans om een goede en authentieke basis te leggen voor de rest van hun werkende leven.

Stuur een bericht naar deze coach