L.C.M. (Marleen) Korstanje

Aansluitnr. 31197

Certificeringsniveau -

Werkgebied
Landelijk
E-coaching
Ja
Coaching Monitor
Nee
Nestorcoach
Nee
Ontwikkeladvies
Nee
Uurtarief particulier
€ 125,00 inclusief btw
Uurtarief zakelijk
€ 135,00 exclusief btw

Type
Loopbaancoaching
Natuurcoaching
Personal/Life coaching

Thematiek
Stress
Veranderingen
Verlies
Werk
Zelfvertrouwen

Coachtalen
Nederlands

Branche
Zakelijke dienstverlening (overig)

Vaksectie
Natuurcoaching

Over deze coach
Betrokken, enthousiast, zelfstandig en open, zo omschrijven de meeste mensen mij. Voeg daar gedreven, resultaatgericht en ondernemend aan toe en je krijgt al een aardig beeld van mij, Marleen Keij.

Herstelcoach en PTG-coach
Wat ik het liefst doe, is met anderen in dialoog treden. Na een carrière in de farmaceutische industrie en als docent op het MBO en HBO, schoolde ik mij daarom om tot coach. Ik volgde verschillende aanvullende modules, zoals wandelcoach en Mind-Walk trainer waarna ik mij pad heb gevonden als gediplomeerd herstelcoach binnen de letselschadewereld. En als kers op de taart volg ik nu de opleiding tot PTG-coach, coach voor posttraumatische groei.

Sterker door ellende
Als ervaringsdeskundige in de letselschade en professional ga ik graag de uitdaging aan om anderen die letsel hebben opgelopen in beweging te krijgen. Van ellende en pech kun je sterker worden! Is dat eenvoudig? Nee, zeker niet. Ellende blijft ellende. Maar, je staat er niet alleen voor.

Ik help door positief ondertiteld te coachen: ik deel wat ik waarneem, terwijl we kijken naar de ellende én naar de toekomst. Laten we samen jouw proces bewandelen, stilstaan en vooruitkijken, en zo jouw kansen en mogelijkheden ont-dekken. “
Je bent zoveel meer dan je denkt!”

Ik kijk ernaar uit om kennis te maken.

Marleen Keij
www.keijherstelcoaching.nl

Stuur een bericht naar deze coach