Harm Wesselink

Viewmaster

Molengracht 40
7201 LZ Zutphen
Nederland

+31655193555
harm@viewmaster.coach
www.viewmaster.coach

Drs. H. (Harm) Wesselink

Aansluitnr. 31276

Zutphen

Certificeringsniveau -

Werkgebied
Landelijk | Regionaal
E-coaching
Nee
Coaching Monitor
Nee
Nestorcoach
Nee
Ontwikkeladvies
Nee
Uurtarief particulier
€ 100,00
Uurtarief zakelijk
€ 175,00 exclusief btw

Type
Executive coaching
Organisatie coaching
Personal/Life coaching
Team coaching

Thematiek
Communicatie
Conflicten
Groepsontwikkeling
Leiderschap
Pers. ontwikkeling
Relaties
Scheiding
Veranderingen

Coachtalen
Nederlands

Branche
Industrie & Techniek
Kunst & Cultuur
Maatschappelijke dienstverlening
Onderwijs & Wetenschap
Overheid
Zakelijke dienstverlening (overig)

Vaksectie
Executive coaching
LHBTIQ+

Over deze coach
IETS OVER MIJZELF
Ik ben opgeleid tot pedagoog. Na mijn studie heb ik eerst gewerkt als trainer bij het opleidingsinstituut voor cabinepersoneel van de KLM. Later werd ik daar als manager verantwoordelijk voor een divisie cabinepersoneel. Rond mijn 35ste kwam ik in aanraking met het coachingsvak en vond daarin mijn ware bestemming. Na eerst zes jaar partner te zijn geweest bij een bureau voor organisatieontwikkeling, richtte ik met twee anderen het bureau Twee of meer op, dat uitgroeide tot een succesvol bedrijf met toonaangevende klanten.
Vanuit de behoefte om meer balans in mijn leven te brengen, besloot ik in 2016 om mijn werkzaamheden te verplaatsen naar Zutphen, de stad waar ik sinds lang een sterke binding mee heb. Het is mijn doel om mensen, teams en organisaties in het oosten van Nederland te helpen om hun doelen te bereiken, zowel op zakelijk als op persoonlijk vlak.

DE WERKELIJKHEID VOOR JE LATEN WERKEN.
De rode draad in mijn werk als coach is de confrontatie met de werkelijkheid. Op basis van jarenlange ervaring weet ik dat er pas iets kan gebeuren als mensen de werkelijkheid onder ogen durven te zien en in contact komen met wat ze werkelijk willen. Dat betekent dat mijn interventies niet altijd leuk zijn; ik zie het niet als mijn taak om het gezellig te maken en het verder nergens over te hebben. Of het nu gaat om managementteams, leiderschapsontwikkeling of het begeleiden van mensen bij levensvragen, ik ben geen trainer die op basis van autoriteit en los van de context een programma afdraait, maar een coach die mensen helpt, uitdaagt en aanmoedigt om zelf in positie te komen en zich toe te wijden aan hun ambities en dromen. Juist omdat confrontatie zo’n belangrijk element is in mijn manier van werken, zorg ik altijd voor een omgeving waarin mensen zich veilig en sterk voelen.

Stuur een bericht naar deze coach