C. (Claudia) Scholten

Aansluitnr. 31408

Certificeringsniveau -

Werkgebied
Landelijk
E-coaching
Ja
Coaching Monitor
Nee
Nestorcoach
Nee
Ontwikkeladvies
Nee
Uurtarief particulier
€ 95,00
Uurtarief zakelijk
€ 125,00 exclusief btw

Type
Personal/Life coaching

Thematiek
Carriere
Communicatie
Competenties
Groepsontwikkeling
Leiderschap
Pers. effectiviteit
Pers. ontwikkeling
Stress
Zelfvertrouwen
Zingeving

Coachtalen
Nederlands

Branche
Geen branches bekend

Vaksectie
Geen vaksecties bekend

Over deze coach
Hoi, mijn naam is Claudia Scholten en ik ben leiderschapscoach en transformatiecoach. Ik help mensen de volgende stap te maken in hun persoonlijke en professionele ontwikkeling vanuit mijn praktijk in IJsselmuiden. En ik help leiders naar nieuw leiderschap en ik begeleid teams naar échte communicatie. Na ruim 15 jaar ervaring in het communicatievak en 10 jaar op het gebied van persoonlijke ontwikkeling maakte ik de koppeling tussen deze twee gebieden en geef ik deze kennis graag door.

Een steeds meer zichtbare menskant
De maatschappij maakt een kanteling. Het draait niet alleen meer om targets en resultaten. De menskant wordt steeds meer zichtbaar. Ook hard nodig, want hoewel het nog nooit zo goed ging in Nederland zien we ook steeds vaker mensen omvallen, burn-out raken en overspannen of gewoon gestrest zijn.

Intuïtief coachen met echte resultaten
Met de methode van transformatief coachen schud ik de boel flink op. Ik houd niet van alleen maar praten. Ik houd ook niet van zweverig. Ik houd wel van concrete oplossingen die echt werken. Ik volg mijn gevoel en intuïtie. Ik werk holistisch; diepgaand met een open blik en net een stapje verder. Ga je met mij aan de slag, dan heb je het lef om van de gebaande paden te gaan. Om uit je comfortzone te stappen.

Maak je communicatie succesvol
Met teams werk ik aan wat échte communicatie nu daadwerkelijk is. Gaat het over folders, websites, gesprekken voeren of is het toch iets meer dan dat? Zodra je door hebt wat echte communicatie is, dan word je krachtiger en boek je grotere successen. Hierdoor wordt communicatie steeds natuurlijker. Waardoor je efficiënter werkt en je boodschap beter over kunt brengen. Dat geldt voor collega’s onderling, maar ook in klantcontacten. Mooie bijkomstigheid is dat het je ook nog helpt in je communicatie met je omgeving thuis ;-).

Ik ontmoet je graag: contact@claudiascholten.nl I 06-20985505

Stuur een bericht naar deze coach