Jolene Hettinga-Zagers

EmpowerYou

Bergerweg 62
1815 AE Alkmaar
Nederland

+31725128886
administratie@empoweryou.nl
www.empoweryou.nl

J.P.J. (Jolene) Hettinga-Zagers MSC

Aansluitnr. 31449

Alkmaar

Certificeringsniveau -

Werkgebied
Landelijk
E-coaching
Ja
Coaching Monitor
Nee
Nestorcoach
Nee
Ontwikkeladvies
Ja
Uurtarief particulier
-
Uurtarief zakelijk
-

Type
Business coaching
Loopbaancoaching

Thematiek
Carriere
Competenties
Hoogbegaafd
Hooggevoeligheid
Outplacement
Pers. ontwikkeling
Re-integratie
Zelfvertrouwen

Coachtalen
Geen coachtalen bekend

Branche
Geen branches bekend

Vaksectie
Geen vaksecties bekend

Over deze coach
Specialisatie: Psychologische ondersteuning in terugkeren naar het werk, burn out coaching, HSP/hooggevoeligheid, beroepskeuze- en loopbaantesten, perfecte functie in kaart brengen

Niveau coaching: Senior coach Alkmaar regio

Eerdere functies: medewerker Training development, recruiter, intercedent

Diploma en Certificering: NOLOC gecertificeerd, Master Arbeid en Organisatiepsychologie,

Doelgroep: gevoelige ambitieuze mensen die na enkele jaren werken zijn vastgelopen in hun werk nooit helemaal zichzelf hebben kunnen zijn. Mensen die weer vol nieuwsgierigheid naar het werk willen gaan en dit vorm willen geven.

Waar een wil is, is een weg. Mijn passie is de ontwikkeling van mensen. Vaak heeft iemand een bepaalde angst, of weet hij niet helemaal hoe hij de volgende stap in zijn loopbaan moet maken. Dan bloei ik juist op. Met mijn doelgerichte aanpak en mijn luisterend oor, bereiken mensen sneller hun doel. Mijn master Arbeid en Organisatie Psychologie en mijn ervaring in elk facet van loopbaanbegeleiding (HR medewerker, recruiter, arbo, vrijwilligersprojecten op gebied van teamontwikkeling & jongerencoaching) zorgen ervoor dat ik open sta voor elke loopbaanvraag.

Daarbij snap ik heel goed wat er op je afkomt! Ik was 23 toen ik een zware burn out kreeg, een jaar thuis zat en ook helemaal moest ontdekken ‘Wat wil ik?’ Mijn burn out ontstond mede doordat ik niet wist dat ik Hooggevoelig was. Het is geen aandoening, maar eigenschap, je neemt veel details in de wereld waar. Dan moet je systeem wel de tijd krijgen ze te verwerken. Hooggevoeligheid en mijn burn out ervaring helpen me heel goed af te stemmen, waardoor ik je vraag echt begrijp. Door mijn situatie heb ik me dus ook gespecialiseerd in HSP en burn out coaching.

Stuur een bericht naar deze coach