D.A. (Dominique) Cordier

Aansluitnr. 31541

Certificeringsniveau -

Werkgebied
Landelijk
E-coaching
Ja
Coaching Monitor
Ja
Nestorcoach
Nee
Ontwikkeladvies
Ja
Uurtarief particulier
€ 95,00 exclusief btw
Uurtarief zakelijk
€ 175,00 exclusief btw

Type
Loopbaancoaching
Personal/Life coaching
Team coaching

Thematiek
Assertiviteit
Carriere
Communicatie
Conflicten
Kwaliteit van leven
Leiderschap
Pers. effectiviteit
Pers. ontwikkeling
Scheiding
Stress
Teambuilding
Zelfvertrouwen

Coachtalen
Nederlands
Engels

Branche
Geen branches bekend

Vaksectie
Geen vaksecties bekend

Over deze coach
Ben je op zoek naar een fijne coach? Iemand bij wie je je hart kunt luchten? Bij wie je volledig jezelf mag zijn? Wil je meer eigen zijn en je meer in balans voelen? Wil je meer vertrouwen in jezelf en het oude durven loslaten? Dan zie ik je graag.
Ik ben Dominique. Ik observeer, luister en spiegel. Ik voel mee, prikkel en ik maak dingen licht. Als jij je zwaar voelt is het simpelweg fijn om lichte energie te ervaren. Samen met jou duiken we van verleden, naar heden, naar toekomst, zodat je je weer goed voelt. Herladen en met vertrouwen. Ik werk met verschillende methodieken, zoals familie-opstellingen, systemisch werk, voice-dialogue, focustherapie, energie en visualisaties.

Eerlijk? Ik vind niks vreemd. Ik heb een open mind en sta vrij in het leven. Dat maakt mij als coach zonder oordeel, open voor jou. Ik luister, observeer en geef je terug wat ik zie en hoor. Ik prikkel en zorg altijd voor een lach… immers… als jij in zware energie zit is lichtheid vaak heel welkom. Coaching bij mij is meer dan praten. Het is beleven, voelen, oefenen, visualiseren en meer. Je zakt dieper in jezelf en ik help je met loslaten. Op naar een nieuwe jij, met hernieuwde energie en met vertrouwen. Versie 3.0. Jij.”

Stuur een bericht naar deze coach