Marco Rongen

Nieuwetijdscoach Marco Rongen

Molenstraat 11
5866 AA Swolgen
Nederland

+31682011103
info@denieuwetijdscoach.nu
www.denieuwetijdscoach.nu

mr. M.M.H. (Marco) Rongen

Aansluitnr. 31522

Swolgen

Certificeringsniveau -

Werkgebied
Landelijk | Regionaal
E-coaching
Nee
Coaching Monitor
Nee
Nestorcoach
Nee
Ontwikkeladvies
Nee
Uurtarief particulier
-
Uurtarief zakelijk
-

Type
Loopbaancoaching

Thematiek
Carriere
Competenties
Kwaliteit van leven
Leiderschap
Outplacement
Pers. effectiviteit
Pers. ontwikkeling
Stress
Veranderingen
Werk
Zelfvertrouwen
Zingeving

Coachtalen
Geen coachtalen bekend

Branche
Advocatuur & Notariaat
Consultancy
Horeca & Recreatie
Overheid
Overig
Werving & Selectie
Zakelijke dienstverlening (overig)

Vaksectie
Geen vaksecties bekend

Over deze coach
Mijn naam is Marco Rongen (1977) en kom uit het Noord-Limburgse plaatsje Swolgen. Ik ben getrouwd en heb twee kinderen.

Ik maak graag muziek bij de plaatselijke fanfare, of thuis achter de piano. Verder kom je me regelmatig in de natuur tegen. Ik hou van de rust en schoonheid die de natuur ons te bieden heeft.

Sinds juni 2019 ga ik (onder andere), door het leven als NieuweTijdsCoach. Op een aantal fronten ontleen ik inspiratie aan de NieuweTijd. Mijn NieuweTijd omschrijf ik graag als volgt.

In 2003 rondde ik mijn rechtenstudie af. Sindsdien ben ik werkzaam als juridisch adviseur bij de gemeente Horst aan de Maas.

Toen ik tegen de veertig aanliep bekroop mij steeds vaker het gevoel dat ik een andere wending aan mijn loopbaan wilde geven. Maarja, hoe ga je dat bij jezelf ontdekken? Alleen al het feit dat ik bij mezelf dat gevoel bespeurde vond ik al eng. En er was ook iets in mij dat zei dat ik het maar beter bij het oude kon laten. “Ik heb toch een baan die me zekerheid geeft, ik leid toch een gelukkig leven, wat wil je nou nog meer...?”, zo hield ik mezelf steeds voor.

Maar het bleef kriebelen en steeds vaker fluisterde een innerlijke stem me zachtjes in dat het tijd is om op zoek te gaan naar mijn eigen zekerheid. Iets waarin ik mijn talenten volop kan inzetten en waar ik mijn ziel en zaligheid in kwijt kan. En na een hele tijd, pas op het moment dat ik er kennelijk klaar voor was, kwam mijn nieuwe tijd in zicht en wist ik het zeker....in wil me als coach dienstbaar maken en andere mensen inspireren in hun persoonlijke ontwikkeling.

Ik ben dankbaar dat mijn NieuweTijd nu echt is aangebroken en ik mezelf op een nieuwe manier in de wereld mag gaan zetten.

Stuur een bericht naar deze coach