Yvonne Keyzer-Schmidt

Keyzer Coaching & Counseling

Lambalgerkom 28
3831 RP Leusden
Nederland

+31648467636
mail@yvonnekeyzer.nl
yvonnekeyzer.nl/

Y.T. (Yvonne) Keyzer-Schmidt

Aansluitnr. 31708

Leusden

Certificeringsniveau -

Werkgebied
Regionaal
E-coaching
Nee
Coaching Monitor
Nee
Nestorcoach
Nee
Ontwikkeladvies
Nee
Uurtarief particulier
-
Uurtarief zakelijk
-

Type
Business coaching
Loopbaancoaching
Personal/Life coaching

Thematiek
Assertiviteit
Carriere
Communicatie
Competenties
Kwaliteit van leven
Pers. effectiviteit
Pers. ontwikkeling
Re-integratie
Stress
Werk
Zelfvertrouwen
Zingeving

Coachtalen
Nederlands

Branche
Advocatuur & Notariaat
Automatisering/ICT/Telecom
Communicatie & Media
Consultancy
Financiële dienstverlening
Zakelijke dienstverlening (overig)

Vaksectie
Geen vaksecties bekend

Over deze coach
Open en oprecht
Ik straal openheid uit. Uit mijn blik en stem blijkt oprechte verwondering. Ik ben nieuwsgierig naar je en vraag graag door. Ik ben een positief mens en wil vanuit daar anderen in hun kracht zetten. Termen als empathie en een groot inlevingsvermogen omschrijven mij uitstekend.

Een positief verschil
Naast mijn werk als communicatiespecialist coach ik cliënten op zowel zakelijk als privéterrein vanuit mijn eigen praktijk Keyzer Coaching en Counseling als coach/counselor en hypnotherapeut. Ik vind vooral de combinatie van coaching en communicatie prachtig. Het versterkt elkaar. Bij beide gaat het over luisteren met aandacht en zonder oordeel. Wat beweegt je? Wat is je verhaal? Wat zit erachter? Hiermee bezig kunnen zijn, verrijkt mij als mens. Zo komt mijn passie voor zowel coaching als communicatie samen.

Het werk als coach sluit naadloos aan bij mijn drijfveer positief het verschil maken in het leven van een ander. Het past gewoon bij wie ik ben. Oprecht in de ander geïnteresseerd. Betrokken. Ik merk dat mensen eigenlijk van nature bij mij terecht komen voor een luisterend oor of een praatje.

Aanpak
Ik start altijd met een uitgebreide intake. Aansluiten bij mijn cliënt vind ik het allerbelangrijkste. Daarom kijk ik aan het begin van het traject uitgebreid met je waar je zit en wat er werkelijk speelt. Samen maken we een plan met wat we aan de slag gaan. Dat betekent niet dat we de boel daarmee dicht timmeren. Integendeel. In ieder gesprek is er ruimte voor wat zich dan aandient en sturen we zo nodig bij. Tussendoor toetsen we regelmatig of we nog op de goede weg zitten. Uitgangspunt is altijd dat jij het uiteindelijk zelf moet doen. Ik begeleid je door je handvatten in de vorm van oefeningen en tips te geven. Door je een spiegel voor te houden en je te stimuleren in je persoonlijke groei en ontwikkeling, steeds een stapje verder. Op weg naar het doel dat jij wilt bereiken.

Live your life to the max
Ik ben een levensgenieter en heb graag mensen om mij heen en breng veel tijd door met gezin, familie en vrienden. Die betrokkenheid bij mensen, dat is ook wat mij beweegt als coach. Ik ben een cliëntgerichte coach en beschik over een diversiteit aan tools en methodieken en door mijn eigen levenservaring en mijn werkervaring in het bedrijfsleven kan ik mij goed inleven en weet ik waar jij het over hebt. Zo kan ik je verder helpen. Ik ben breed geschoold. Dit alles maakt dat ik heel goed kan aansluiten bij wat past bij jou.

Stuur een bericht naar deze coach