Anita Veldt

Leefstyle coaching en training

Startingerweg 45
1921 AH Akersloot
Nederland

+31651911922
anita@leefstyle.nl
www.leefstyle.nl/

A.C.A. (Anita) Veldt

Aansluitnr. 31801

Akersloot

Certificeringsniveau -

Werkgebied
Landelijk
E-coaching
Ja
Coaching Monitor
Ja
Nestorcoach
Nee
Ontwikkeladvies
Nee
Uurtarief particulier
€ 75,00 inclusief btw
Uurtarief zakelijk
€ 75,00 exclusief btw

Type
Personal/Life coaching

Thematiek
Gezondheid
Kwaliteit van leven
Pers. effectiviteit
Pers. ontwikkeling
Stress
Zelfvertrouwen
Zingeving

Coachtalen
Nederlands

Branche
Zorg

Vaksectie
Vitaliteit

Over deze coach
Leefstijl inzetten als medicijn: dat is de missie die ik heb als integraal leefstijl en vitaliteitscoach en trainer. Ik kom daarbij ook graag in beweging met mindfulcycling en powerwalk.
Ik werk sinds 2018 als zzp vitaliteitscoach en trainer. Ik heb van 1992 tot 2021 in het ziekenhuis gewerkt als gespecialiseerd verpleegkundige. Ervaring op de neurologie en de laatste 13 jaar begeleiding voor mensen na hart- en vaatziekten en met name CVA en TIA. Steeds vaker kom ik mensen tegen die denken gezond te leven, maar bij doorvragen bijvoorbeeld wel veel stress ervaren op het werk, daardoor moe en uitgeblust thuiskomen en waardoor relatie niet lekker loopt. Of gevolgen ervaren van de ziekte, maar dit niet (h)erkennen of accepteren. Dan is er dus toch sprake van een disbalans, welke je niet alleen op kan vangen met gezonde voeding. En dan zijn er mensen die denken gezond te eten, maar nog nooit op de etiketten hebben gekeken van de sausen, de frisdranken, de koekjes; zoveel verborgen suikers! En hoeveel mensen cijferen zichzelf niet weg voor de ander? En maar voor de ander zorgen, maar niet naar het eigen lichaam luisteren. Wie doet dat bewust? Tijdens de gesprekken is er ook vaak weerstand tegen de medicatie. Is medicatie altijd nodig? Nee, in sommige gevallen wel, maar soms ook niet. Maar dan moet je je leefstijl in gaan zetten als medicijn!

Dat vraagt een andere manier van kijken naar gezondheidszorg. Niet de ziekte, maar de gezondheid op de voorgrond zetten. Niet de medicatie, maar de leefstijl op de voorgrond zetten. Eigen regie.

Ik wil naar jou als persoon kijken, niet naar de ziekte. Jij hebt de regie. Accepteer wat er is of neem de verantwoordelijkheid te veranderen. Door soms complexe problemen overzie je het niet en heb je handvatten nodig verder te kunnen. Die bied ik aan. Als mensen begrijpen hoe klachten zijn ontstaan, inzicht hebben in hun zwakke plekken, dan kunnen ze andere keuzes maken . Dit kan uiteindelijk ziekte voorkomen en een vitaler en gezonder leven opleveren!

(*CVA= cerebrovasculair accident ofwel beroerte)

Stuur een bericht naar deze coach