Guus Maris

Guus Maris - Coaching Opmaat

+31653625352
g.maris@xs4all.nl

A.F. (Guus) Maris

Aansluitnr. 31879

Certificeringsniveau -

Werkgebied
Regionaal
E-coaching
Ja
Coaching Monitor
Nee
Nestorcoach
Nee
Ontwikkeladvies
Nee
Uurtarief particulier
€ 150,00 inclusief btw
Uurtarief zakelijk
€ 250,00 exclusief btw

Type
Loopbaancoaching
Personal/Life coaching

Thematiek
Communicatie
Competenties
Hoogbegaafd
Kwaliteit van leven
Opvoeding
Pers. effectiviteit
Pers. ontwikkeling
Stress
Veranderingen
Zingeving

Coachtalen
Nederlands
Engels

Branche
Maatschappelijke dienstverlening
Onderwijs & Wetenschap
Overig
Zorg

Vaksectie
Geen vaksecties bekend

Over deze coach
On-line coaching €50 per uur. Coach tarief is per sessie ipv per uur en de duur is tussen de 1 tot 2 uur. Ik ben Systemisch NLP Coach en mijn bedrijf heet Coaching Opmaat. Een opmaat, een eerste aanzet naar het leven waar jij ECHT jezelf kan zijn. Als je doet wat je altijd deed krijg je wat je altijd kreeg. HOE DAN! Dit patroon (h)erkennen, benoemen, omarmen en loslaten is hoe het werkt!
Na jaren studies en verdiepingen op het gebied van coaching, counseling, energetisch werk, EMDR en familie opstellingen / systemisch werk heb ik van mijn passie mijn werk mogen maken en is familie opstellingen / systemisch werk mijn expertise. En ook dat gun ik jou; van je passie je leven maken.
Als opleidingscoach bij Sluis NLP instituut en als familiecoach bij Kompassie heb ik mijn unieke gave, om door te dringen tot waar het ECHT over gaat op een diepere laag, verder mogen ontwikkelen en een onuitwisbare indruk mogen achterlaten.
Mijn missie is levenslang leren om de kwaliteit van leven te verbeteren en te komen tot eenvoud, creativiteit en (keuze)vrijheid. Ik ben moeder van 6 geweldige volwassen kinderen. Ik geef toe opvoeden is iets tussen knuffelen en knuppelen en de kinderen hebben mij dan ook veel geleerd over mezelf geleerd. Zelfredzaamheid staat bij mij hoog in het vaandel.

Stuur een bericht naar deze coach