Bart Binnerts

Bart Coacht

Hillebrant Jacobsplein 33
2515 xs DEN HAAG
Nederland

+31628831465
Bartcoacht@outlook.com
Www.Bartcoacht.nl

ir. B.S. (Bart) Binnerts

Aansluitnr. 31861

DEN HAAG

Certificeringsniveau -

Werkgebied
Landelijk | Regionaal
E-coaching
Nee
Coaching Monitor
Nee
Nestorcoach
Nee
Ontwikkeladvies
Nee
Uurtarief particulier
€ 100,00 inclusief btw
Uurtarief zakelijk
€ 100,00 inclusief btw

Type
Organisatie coaching
Personal/Life coaching
Team coaching

Thematiek
Agressie
Assertiviteit
Carriere
Communicatie
Conflicten
Cultuuromslag
Groepsontwikkeling
Kwaliteit van leven
Leiderschap
Pers. effectiviteit
Pers. ontwikkeling
Werk
Zelfvertrouwen
Zingeving

Coachtalen
Nederlands

Branche
Bouw & Installatie
Consultancy
Financiële dienstverlening
Ingenieursbureaus
Maatschappelijke dienstverlening
Overheid
Overig

Vaksectie
Geen vaksecties bekend

Over deze coach
Je voelt je onzeker, bang, verdrietig, boos, je maakt voor je gevoel te de verkeerde keuzes, of je zit gewoon niet lekker in je vel. Je hebt je wel eens beter gevoeld (misschien lang geleden), maar je weet niet hoe je dat gevoel weer terug kan krijgen. Misschien is er iets gebeurd waardoor je je zo bent gaan voelen. Hoe dan ook, je wil het anders, maar weet niet hoe.

Graag ga ik met je aan de slag om het gevoel van kracht, zelfverzekerdheid of geluk weer terug te vinden. Of sterker nog, de kracht in jezelf te ontdekken waarvan je nooit had gedacht dat het in je zat. Deze kracht is er al, alleen wordt het nu nog belemmerd en is het nog weggestopt.

Gedurende mijn opleiding heb ik geleerd hoe je oude wonden kan helenen kracht kan vinden in jezelf. Ik heb methodes geleerd, ermee gewerkt en sta versteld van de effecten van deze methodes. Ik had nooit gedacht dat coaching zo effectief kon zijn, laat staan dat ik dat kon als coach. Als coach breng ik liefde, empathie, humor en als het nodig is een beetje provocatie.

Graag ga ik met je aan de slag. Niet door het eindeloos te analyseren, maar juist door te doen en te ervaren. Soms door letterlijk in beweging te komen. Je bent welkom bij mij met al je kanten. Ook jouw kanten die je zelf niet zo mooi vindt. Kanten waarvoor je je misschien wel schaamt. Ik nodig je uit om ook juist deze kanten van jezelf mee te brengen, te laten zien en hiermee aan de slag te gaan. Het zou voor mij een eer zijn om je hierin te begeleiden.

Naast mijn algemene coachingspraktijk bied ik mijn diensten aan als coach voor woningcorporaties onder de naam "De Corporatiecoach" www.decorporatiecoach.nl. Hierin begeleid ik woningcorporaties en haar medewerkers op het vlak van wat ik noem "prettig zakelijk samenwerken".

We kunnen afspreken bij mij in het centrum van Den Haag of ik kom langs in steden als Utrecht, Amsterdam, Rotterdam, Leiden, Delft etc.
Kijk voor meer informatie op www.bartcoacht.nl

Stuur een bericht naar deze coach