ir. B.M.P. (Bart) Giesbers MSIT CISM CISA

Aansluitnr. 31841

Certificeringsniveau Practitioner
EIA Practitioner

Werkgebied
Regionaal
E-coaching
Ja
Coaching Monitor
Ja
Nestorcoach
Nee
Ontwikkeladvies
Ja
Uurtarief particulier
€ 100,00 inclusief btw
Uurtarief zakelijk
€ 120,00 exclusief btw

Type
Business coaching
Loopbaancoaching

Thematiek
Assertiviteit
Carriere
Communicatie
Competenties
Leiderschap
Management
Pers. effectiviteit
Pers. ontwikkeling
Timemanagement
Werk

Coachtalen
Nederlands

Branche
Automatisering/ICT/Telecom
Consultancy
Financiële dienstverlening
Overheid
Zakelijke dienstverlening (overig)

Vaksectie
Geen vaksecties bekend

Over deze coach
Als coach ben ik een toegankelijke gesprekspartner die oprecht geïnteresseerd is in jou en je persoonlijke ontwikkeling met een drive om je te laten groeien. Ik geniet van de successen die jij haalt in onze gesprekken. Mijn werkgebied is primair ongeveer Zuid-Holland, in overleg is de westkant van gemeente Utrecht en de zuidkant van Noord-Holland ook mogelijk.

Ik behaalde mijn diploma met de Leergang Coaching van GITP (een EQA-geaccrediteerde opleiding) in 2018, gevolgd door mijn eigen certificering als EIA practitioner coach in 2019.

Ik combineer mijn coaching skills met een jarenlange ervaring in het 'harde' veld van ICT, security en privacy. Ben je zelf werkzaam in de ICT, security of privacy, of vervul je een rol als beleidsmaker of manager in overheid, semi-overheid of middelgrote tot grote private organisatie, dan spreek ik je taal én kan ik je helpen met je coachvraag.

Praktisch coach ik eigenlijk al sinds het begin van de 'zero's', al was zonder de structuur en hulpmiddelen die ik nu - waar zinvol - inzet. Maar ook al eerder kwam ik met een ander soort coaching in aanraking. Sinds eind jaren '80 en in de jaren '90 coachte ik teams in de landelijke competitie tafeltennis, waaronder een jeugdteam dat ging voor het kampioenschap van Nederland. Terugkijkend op die periode was ik niet alleen met sportinhoudelijke zaken bezig, maar juist ook met het mentale aspect om de spelers in staat te stellen het maximale uit zichzelf te halen en te groeien.

Stuur een bericht naar deze coach