M.C (Marjolein) Ludikhuize MSc

Aansluitnr. 31966

Certificeringsniveau -

Werkgebied
Landelijk
E-coaching
Ja
Coaching Monitor
Nee
Nestorcoach
Nee
Ontwikkeladvies
Ja
Uurtarief particulier
€ 85,00 exclusief btw
Uurtarief zakelijk
€ 125,00 exclusief btw

Type
Executive coaching

Thematiek
Autisme
Leiderschap
Management
Ondernemen
Pers. ontwikkeling
Re-integratie
Timemanagement
Verzuim
Werk

Coachtalen
Nederlands

Branche
Maatschappelijke dienstverlening
Onderwijs & Wetenschap
Overheid
Zakelijke dienstverlening (overig)
Zorg

Vaksectie
Geen vaksecties bekend

Over deze coach
Je vindt in mij een coach met een objectieve kijk op zaken. Vertrouwen, eerlijk zijn naar jezelf, zelfcompassie en eenvoud zijn de waarden van waaruit ik werk.

Graag ga ik samen met jou op zoek naar de zaken die je (weer) energie geven. Dit kan zijn vanuit een gezonde situatie waarin je goed in je kracht wil blijven, je tijdelijk uit balans bent geraakt en hier stap voor stap goed uit wil komen.

We doen dit door enerzijds op (onder)zoek te gaan naar je verlangens en je dromen. Anderzijds gaan we op (onder) zoek naar zaken die je belemmeren, zoals overtuigen die je bij je draagt of het nog onvoldoende kunnen omgaan met je talenten. We onderzoeken wat maakt dat je vast loopt om van daaruit de door jou gekozen stappen te gaan maken.

Dit maakt dat gesprekken op zijn tijd confronterend kunnen zijn. Juist deze confrontatie met jezelf zorgt voor inzicht in de kernzaken die voor jou belangrijk zijn. Zonder 'pijn' geen groei. De volgende stap is samen te (onder)zoeken wat je wilt houden en/of verbreden en waar je van af wil. Samen bespreken we de door jou te kiezen weg hoe hier te komen. In alles bij jij aan zet, ik ben er ter ondersteuning van jouw reis, jouw ontwikkelproces.

Het krijgen van inzichten kan wonderen doen: je ervaart eenvoud en overzicht. Dat geeft rust. Door goed naar je te luisteren en het gebruik van bewezen methodieken, zal je merken dat je snel voorwaarts gaat. Hierbij zal je ervaren dat stapjes klein en groot van grote waarde. Ook dat ze het waard zijn om te vieren.

Zodra je merkt dat je duidelijk hebt waar je heen wil, hoe je daar wil komen, welke tools je nodig hebt en jij je eerste stappen hier in hebt gezet, is het tijd om afscheid te nemen.

Als het prettig voor je is houden we nog af en toe contact. Dit is aan jou om te bepalen.

Het is en blijft immers jouw eigen reis.

Stuur een bericht naar deze coach