I.W.J. (Inge) van Goch

Aansluitnr. 72012

Certificeringsniveau Foundation
EIA Foundation

Werkgebied
-
E-coaching
Nee
Coaching Monitor
Nee
Nestorcoach
Nee
Ontwikkeladvies
Nee
Uurtarief particulier
-
Uurtarief zakelijk
-

Type
Geen typen bekend

Thematiek
Geen thematieken bekend

Coachtalen
Geen coachtalen bekend

Branche
Geen branches bekend

Vaksectie
Geen vaksecties bekend

Over deze coach
Mijn naam is Inge van Goch, een energieke avonturier met een tweede natuur voor aandachtig luisteren. Met oprechte interesse en een open hart ben ik geïnteresseerd in wie mensen zijn. Ik ben toegankelijk, maak snel verbinding zonder oordeel en zet in op eigen verantwoordelijkheid. Ik ben het meest gelukkig in de bergen waar ik de hoogte en snelheid opzoek. En tegelijk geniet ik van
rust en reflectie op mijn yogamat. En dat is ook wat mij typeert: ik ben iemand van uitersten en heb dat leren omarmen. Juist in de diversiteit heb ik mijn balans gevonden.

Mijn expertise ligt met name in de ‘diepere’ coaching. Ik heb een basis in Systemisch Werken, Transactionele Analyse (TA) en NeuroLinguïstisch Programmeren (NLP). Mijn specialisatie is traumacoaching, daar ligt echt mijn hart waarbij ik werk met oogbewegingen (methodiek IEMT). IEMT gebruikt terugkerende (vervelende) herinneringen en patronen als ingang voor verandering, groei of bloei. Veel van ons gedrag in het heden kent een oorsprong in het verleden. Door te werken met oogbewegingen op de kern, kan ik in veel situaties effectief inzetten op groei en ontwikkeling.

Stuur een bericht naar deze coach