Yvonne van Hilten - Mastercoach

YVHCoaching

Kleidijk 9 e
3161 HD Rhoon
Nederland

+31623166581
yvonnevanhilten@yvhcoaching.nl
www.yvhcoaching.nl

Y. (Yvonne) van Hilten - Mastercoach

Aansluitnr. 32104

Rhoon

Certificeringsniveau -

Werkgebied
Landelijk
E-coaching
Ja
Coaching Monitor
Ja
Nestorcoach
Nee
Ontwikkeladvies
Nee
Uurtarief particulier
€ 85,00 btw vrijgesteld
Uurtarief zakelijk
€ 100,00 btw vrijgesteld

Type
E-coach
Loopbaancoaching
Performance coaching
Personal/Life coaching

Thematiek
Pers. ontwikkeling
Veranderingen
Werk
Zingeving

Coachtalen
Nederlands

Branche
Geen branches bekend

Vaksectie
Geen vaksecties bekend

Over deze coach
Soms hebben we het allemaal even nodig. Iemand die je een spiegel voorhoudt, vragen net even anders durft te stellen, je kritisch naar jezelf durft te laten kijken of samen met jou de dingen op een rijtje zet die je eigenlijk zelf al weet maar waar je in blijft ‘hangen’. Op creatieve wijze help ik jou nieuwe inzichten te krijgen en daarmee aan de slag te gaan. Soms heb je net een andere visie op je eigen ideeën nodig om verder te komen daar waar je zelf vastgelopen bent. Ik help je graag om jou bij jezelf thuis te laten komen.

En als gecertificeerd coach van Het Talentenpaspoort, help ik jou te ontdekken wat jouw werkelijke drijfveren zijn en hoe jij jouw talenten optimaal kunt kunt inzetten om het beste uit jezelf te halen.

Wil je op een informele, creatieve maar effectieve manier gecoacht worden? Dan ben je bij Yv’s cup of tea op de juiste plek. Onder het genot van een kop koffie of thee met uiteraard wat lekkers, gaan we in op jouw behoeften en gaan we kijken wat voor jou de beste manier is om resultaat te bereiken. We stellen samen doelen, leggen je commitment vast voor wat je wilt bereiken en we zorgen ervoor dat wat je tijdens deze coaching leert, je ook kunt verankeren zodat het een natuurlijke manier van doen wordt.

Stuur een bericht naar deze coach