C.M. (Katja) Rompelman

Aansluitnr. 32162

Certificeringsniveau -

Werkgebied
-
E-coaching
Nee
Coaching Monitor
Nee
Nestorcoach
Nee
Ontwikkeladvies
Nee
Uurtarief particulier
-
Uurtarief zakelijk
-

Type
Geen typen bekend

Thematiek
Geen thematieken bekend

Coachtalen
Geen coachtalen bekend

Branche
Geen branches bekend

Vaksectie
Geen vaksecties bekend

Over deze coach
Volg je hart want dat klopt!
Jaren geleden ben ik begonnen met het volgen van mijn intuïtie, ik had het lef om de voor mij spannende stap te nemen weg te gaan bij het bedrijf waar ik al tientallen jaren werkzaam was. Toen ik bereid was mezelf recht in de spiegel aan te kijken realiseerde ik mij dat ik in mijn werkverleden slechts op 3 functies had gesolliciteerd en voor de overige functies was gevraag of was ingerold. De 3 functies waar ik op gesolliciteerd had heb ik met mijn hart gekozen. Mijn besluit stond vast; vanaf nu kies ik alleen nog met mijn hart!

In 2015 opende ik samen met mijn grote liefde onze eigen koffiezaak (Koffie & Zo) midden in het centrum van Delft. 4,5 jaar heb ik hier mijn ziel en zaligheid ingestoken! En toch hebben we samen besloten dat we toe zijn aan een volgende stap, we hebben de winkel verkocht per 2 september 2019. Wat onze volgende stap precies zal zijn weten we nog niet….we volgen ons hart en vertrouwen erop dat er weer iets moois op ons pad komt.

Tevens werk ik al jaren met veel plezier als Coach & Trainer zowel vanuit mijn eigen bedrijf OK Coaching & Training als ook voor Binnenstebuiten Groei & Ontwikkeling. Ook een stap die ik met mijn hart gekozen heb! Wat kan je van mij verwachten? Een enthousiaste en energieke vrouw die je een no nonsens reflectie geeft op wat ik zie en waarneem. Een welkom gevoel waarbij je onder het genot van goede koffie al je maskers mag laten varen en kan zijn wie je bent. Ik begeleid je met humor, energie en een luisterend oor en zorg ervoor dat de kwartjes bij jou gaan vallen en je met een positief gevoel de deur uit gaat. Ik wens je toe dat ook jij je hart kan volgen!

Mijn motto:
Je haalt het beste uit de anderen niet door hen het vuur aan de schenen te leggen, maar door het vuur in hun binnenste aan te wakkeren.

Stuur een bericht naar deze coach