Paul Joosten

move adviespraktijk voor mens en organisatie

Zandstraat 72
5913 TJ Venlo
Nederland

+31639490277
paul@move-adviespraktijk.nl
www.move-adviespraktijk.nl

P.M.T.J. (Paul) Joosten BSc

Aansluitnr. 32145

Venlo

Certificeringsniveau -

Werkgebied
Regionaal
E-coaching
Ja
Coaching Monitor
Ja
Nestorcoach
Nee
Ontwikkeladvies
Ja
Uurtarief particulier
-
Uurtarief zakelijk
-

Type
Loopbaancoaching
Performance coaching
Personal/Life coaching
Team coaching

Thematiek
Carriere
Communicatie
Competenties
Gezondheid
Groepsontwikkeling
Kwaliteit van leven
Leiderschap
Management
Ontslag
Outplacement
Pers. ontwikkeling
Re-integratie
Stress
Veranderingen
Zelfvertrouwen
Zingeving

Coachtalen
Geen coachtalen bekend

Branche
Advocatuur & Notariaat
Communicatie & Media
Consultancy
Detailhandel/MKB
Financiële dienstverlening
Kunst & Cultuur
Maatschappelijke dienstverlening
Onderwijs & Wetenschap
Overheid
Werving & Selectie
Zorg

Vaksectie
Geen vaksecties bekend

Over deze coach
Van harte welkom op de profiel pagina van move adviespraktijk voor mens en organisatie. Leuk dat je even de tijd neemt om mijn pagina te bekijken want ik vertel je graag meer over wat ik doe en wat me drijft. Ik wens je veel leesplezier!

move adviespraktijk voor mens en organisatie combineert meer dan 20 jaar HRM ervaring met HR project- en lijn-managementervaring bij toonaangevende organisaties binnen uiteenlopende branches. Als ervaren HRM en geaccrediteerd HBM-professional en HBM-TeamCoach kan ik in elke organisatie, ongeacht de grootte of de branche, een beweging tot stand brengen. Ik combineer mijn ervaring en authenticiteit met een professionele, toekomstgerichte en mensgerichte aanpak.

Het woord “move” staat in de letterlijke zin voor beweging. Beweging die ik in organisaties en bij individuen in gang wil en kan zetten. Dat doe ik met respect voor de snelheid waarin dat kan. Soms is het immers nodig om eerst stil te staan, een nieuwe balans te zoeken en te vinden om daarna weer met vertrouwen en vol energie de volgende beweging in te zetten.
De losse letters van “move” staan voor mens, organisatie, vertrouwen en energie. Op het eerste oog losse woorden maar in mijn overtuiging zijn deze nadrukkelijk met elkaar verbonden. In de juiste balans tussen mens, organisatie, vertrouwen en energie ontstaat verbinding en daar ligt de sleutel tot duurzame ontwikkeling van mensen en organisaties in een sterk veranderende omgeving.

De dienstverlening van move adviespraktijk voor mens en organisatie bestaat uit:
• Coaching bij persoonlijke ontwikkeling
• Selectie en ontwikkeling van talent
• Loopbaanadvies en Outplacement
• Teamontwikkeling
• Vaardigheidstrainingen
• Interim HR-advies gespecialiseerd in projecten op het gebied van recruitment, arbeidsmarktcommunicatie, onboarding, talent management, leiderschapsontwikkeling, loopbaan en mobiliteit, outplacement, vitaliteit, preventie verzuim, duurzame inzetbaarheid, opleiden en/of team- en organisatieontwikkeling.

Ben je nieuwsgierig geworden of wil je graag meer informatie? Ik nodig je van harte uit om vrijblijvend contact met me op te nemen. Je kunt me bellen via 06-39490277 of mailen naar: paul@move-adviespraktijk.nl .

Met Inspirerende groet,

Paul Joosten

Stuur een bericht naar deze coach