Danielle Ceelen

DCB Consultancy

Groeneweg 23
3059 LC Rotterdam
Nederland

+31654290291
info@dcbconsultancy.nl

D.I. (Danielle) Ceelen

Aansluitnr. 32130

Rotterdam

Certificeringsniveau -

Werkgebied
Regionaal
E-coaching
Nee
Coaching Monitor
Nee
Nestorcoach
Nee
Ontwikkeladvies
Nee
Uurtarief particulier
€ 87,00 inclusief btw
Uurtarief zakelijk
€ 125,00 exclusief btw

Type
Business coaching
Personal/Life coaching

Thematiek
Carriere
Communicatie
Gezondheid
Hooggevoeligheid
Kwaliteit van leven
Pers. ontwikkeling
Relaties
Stress
Veranderingen
Zingeving

Coachtalen
Nederlands

Branche
Geen branches bekend

Vaksectie
Geen vaksecties bekend

Over deze coach
Daniëlle Ceelen, aangenaam!

Ik ben Daniëlle Ceelen, P&O Consultant en coach. Mijn jarenlange ervaring in het bedrijfsleven als adviseur personeel & organisatie zet ik sinds 2018 in voor DCB Consultancy. Daarin combineer ik advieswerk over personele en organisatorische vraagstukken met individuele coaching van ondernemers en werknemers.
Ik coach zowel particulieren als werkgevers en werknemers in het bedrijfsleven. Met eerlijke feedback, een oplossingsgerichte aanpak en beproefde methoden waaronder ademcoaching, help ik jou en/of je medewerkers weer grip te krijgen. In mijn optiek liggen bewustwording en inzicht aan de basis van groei en ontwikkeling en dus ligt daarop steeds de focus.

Unieke combinatie
Veel organisatorische en personele problemen zijn met goede en professionele coaching te voorkomen. Door de combinatie van P&O Consultant en coach ben je met DCB Consultancy verzekerd van een adviseur die snel kan schakelen, de verschillende puzzelstukjes goed in elkaar weet te passen en altijd vooruit kijkt. Zo adviseer ik ondernemers bijvoorbeeld hoe zij talentontwikkeling kunnen vormgeven om het optimale uit medewerkers te halen of hoe zij met stressreductie voor een fijne en gezonde werkomgeving kunnen zorgen.

Ademcoaching
Ademcoaching is een bewezen effectieve manier om diverse klachten aan te pakken. Deze methode rust op vier pijlers: ademhaling, voeding, beweging en ontspanning. Tijdens het coachingstraject maak ik je bewust van de rol die deze pijlers in je leven spelen en leer ik je luisteren naar je lichaam. Met praktische oefeningen ontdek je hoe je in contact met je lichaam kunt komen en weer (meer) levensenergie krijgt.

Als ademcoach laat ik je graag ervaren wat deze natuurlijke en krachtige therapie voor jou kan betekenen. Ademcoaching kan een belangrijke bijdrage aan het herstel leveren bij onder meer:
• depressiviteit
• burn-out
• paniekaanvallen
• slecht slapen
• fysieke klachten

Mocht je meer informatie wensen, neem dan gerust even contact met me op!

Stuur een bericht naar deze coach