T.A.P.M. (Peter) van Beek

Aansluitnr. 32120

Certificeringsniveau -

Werkgebied
Regionaal
E-coaching
Nee
Coaching Monitor
Nee
Nestorcoach
Nee
Ontwikkeladvies
Nee
Uurtarief particulier
€ 60,00 btw vrijgesteld
Uurtarief zakelijk
€ 90,00 btw vrijgesteld

Type
Personal/Life coaching

Thematiek
Communicatie
Competenties
Gezondheid
Hooggevoeligheid
Kwaliteit van leven
Pers. effectiviteit
Pers. ontwikkeling
Relaties
Stress
Veranderingen
Zelfvertrouwen
Zingeving

Coachtalen
Nederlands

Branche
Overig

Vaksectie
Geen vaksecties bekend

Over deze coach
Werkwijze
Tijdens de gratis intake bepalen we samen of er wederzijds vertrouwen is. We bespreken dan de hulpvraag. Gaan we verder dan volgt er een plan van aanpak. Elke sessie is verschillend maar met een paar vaste elementen. We beginnen met een ademhalings- of ontspanningsoefening en eindigen ook met een kleine oefening en een korte evaluatie. Ook geef ik thuisopdrachten mee. Tijdens gesprekken komen lichaam, gevoel en intuïtie altijd aan bod. NLP-technieken, focussen, SMART-plannen, mindmaps, intuïtief tekenen, wandelen, groei- en dramadriehoek en andere zaken kunnen de revue passeren. Leidend is; wat wil jij en hoe kan je dat bereiken?

Over mij
Sinds een paar jaar wonen we (echtgenote en twee zoons) op een mooie locatie tussen Zwolle en Dalfsen. Natuur, duurzaamheid, kunst en mensen begeleiden zijn mijn passies. Ik ben open en integer. Mijn kracht zit in mijn hooggevoeligheid, empathie, creativiteit en de verwerking van mijn eigen (soms turbulente en ruime) levens- en werkervaringen. Deze kracht zal ik inzetten tijdens de sessies. De coachsessies vinden plaats in een rustig en sfeervol bijgebouw.

Hoe onderscheid ik mij van anderen?
Mijn aanpak is holistisch en dat betekent dat jouw persoonlijkheid, jouw lichaam en jouw omgeving in de ruimste zin van het woord aandacht krijgt. We blijven wel met de voeten op aarde. Jij en je relaties, je werk, je passies, je levens-, bewegings- en voedingspatroon, je directe omgeving en hoe jij in deze wereld staat zijn speerpunten.
Ik ben een uitstekende luisteraar en kan tegelijk handelen en confronteren. En wil graag met mijn cliënten de diepte in om meer inzicht te verkrijgen. Ook ontwikkel en organiseer ik workshops met een combinatie van (groeps)coachen en (intuïtief) tekenen.

Quote:
Durf te investeren in jezelf!

Website:
http://www.petervanbeek-polygoon.nl/index.php/coaching

Stuur een bericht naar deze coach