Jeffrey Meijer

Praktijk Meijer

Patersstraat 54
5801 AV VENRAY
Nederland

+31612110310
lifecoaching@praktijkmeijer.nl
www.praktijkmeijer.nl

J.B.A. (Jeffrey) Meijer

Aansluitnr. 32255

VENRAY

Certificeringsniveau -

Werkgebied
Regionaal
E-coaching
Nee
Coaching Monitor
Nee
Nestorcoach
Nee
Ontwikkeladvies
Nee
Uurtarief particulier
€ 90,00 btw vrijgesteld
Uurtarief zakelijk
-

Type
Personal/Life coaching

Thematiek
Agressie
Assertiviteit
Carriere
Communicatie
Conflicten
Cultuuromslag
Opvoeding
Pers. ontwikkeling
Relaties
Veranderingen
Verlies
Werk
Zelfvertrouwen
Zingeving

Coachtalen
Nederlands

Branche
Maatschappelijke dienstverlening
Zorg

Vaksectie
Geen vaksecties bekend

Over deze coach
¡ Terug in Balans!
Er is een toenemende behoefte aan life coaching. Coaching is het begeleiden van de reis die iemand aflegt van waar hij was naar waar hij wil zijn. Voor velen een uitkomst omdat het minder tijd kost en afgestemd is op je persoonlijke behoefte. Coaching is meer dan een goed gesprek. Coaching is verhelderen en verankeren.

Als life coach richt ik mij op alle levensdomeinen en de worstelingen die je ervaart tijdens je leven. Waar heb je last van, wat loop je op, wat heb je opgelopen. Hoe zit het met je draagkracht en draaglast? Wat is je energie level? Wie ben je, wat wil je, wat kun je, zijn levensvragen waarin ik je kan coachen.

Mijn doel als life coach is jouw leven weer in balans te brengen. Jouw eigen leven leren te regisseren. Het zo te ontwerpen dat je jouw aangeleerd gedrag leert te herkennen en deze om te buigen naar je nieuwe zijn. Vast geroeste overtuigingen overboord gooien en dat wat niet tot jouw verantwoordelijkheden behoort, daar te droppen waar het wel hoort.

We kunnen naar jouw verleden kijken, maar alleen om het te omhelzen en er afscheid van te nemen. We gaan niet spitten als het niet nodig is. Ik luister naar je en verbind me met je. Ik houd het simpel, laagdrempelig en begrijpelijk. Ik spreek dezelfde taal. Ik bied jou nabijheid, veiligheid, empathie en warmte. Ik ga op een respectvolle manier met je om en ben gelijkwaardig aan je. Meen je een reflectie te herkennen, neem dan gerust vrijblijvend contact met me op.

Stuur een bericht naar deze coach