Patrick van den Broek

pvb Coaching

Pompmolenlaan 13
3447 GK Woerden
Nederland

+31641194065
info@pvbcoaching.nl
www.pvbcoaching.nl

P. (Patrick) van den Broek

Aansluitnr. 32308

Woerden

Certificeringsniveau -

Werkgebied
Landelijk | Regionaal
E-coaching
Ja
Coaching Monitor
Ja
Nestorcoach
Nee
Ontwikkeladvies
Ja
Uurtarief particulier
€ 125,00 exclusief btw
Uurtarief zakelijk
€ 150,00 exclusief btw

Type
Business coaching
Loopbaancoaching
Personal/Life coaching
Wandelcoaching

Thematiek
Assertiviteit
Carriere
Communicatie
Competenties
Hooggevoeligheid
Kwaliteit van leven
Kwetsbaarheid
Leiderschap
Management
Ondernemen
Perfectionisme
Pers. effectiviteit
Pers. ontwikkeling
Stress
Veranderingen
Werk
Zelfvertrouwen
Zingeving

Coachtalen
Nederlands

Branche
Consultancy
Detailhandel/MKB
Maatschappelijke dienstverlening
Overheid
Werving & Selectie
Zakelijke dienstverlening (overig)
Zorg

Vaksectie
Teamcoaching

Over deze coach
Hallo, ik ben Patrick van den Broek, en ik wil je meenemen op een reis die je leven kan veranderen. Op 42-jarige leeftijd waarin ik niet volledig mezelf was, ontdekte ik wie ik werkelijk kon zijn toen ik mijn authentieke zelf omarmde. inmiddels heb ik ook een relatie achter mij gelaten van bijna 28 jaar. Soms fiets je op een bakfiets om dan vervolgens 1e klas in een intercity te belanden. Mijn transformatie begon met een belangrijk inzicht: “ik leerde meer op mijn gevoel te vertrouwen in plaats van alleen op mijn ratio”.
Naast een diversiteit aan voltooide opleidingen als Master NLP, Time Line Therapy® en Coach ben ik ervaringsdeskundig op het gebied van Burn-out, Burn-on en depressie. Opgegroeid in een streng religieuze omgeving, leerde ik nooit om mezelf te onderzoeken en op mezelf te vertrouwen. Ik was altijd goed in staat om de problemen buiten mijzelf neer te leggen, maar ik heb geleerd dat een groot deel van de oorzaak ligt in de beleving die ik heb. Door onder andere de belevingspsychologie en de Erisoniaanse hypnotherapie sta ik niet aan de gevolg kant van mijn verhaal maar aan de oorzaak kant van mijn verhaal en daar heb ik dus invloed op. Pas toen ik deze overtuigingen losliet, kon ik mijn ware kracht ontdekken. Soms wil je het cassettebandje niet inruilen voor een cd om er vervolgens achter te komen dat er ook Spotify is.
Wat moet je toch zonder die vastgeroest overtuigingen!
Ontdekken wat jij nodig hebt
Dankzij de ReflACT meting, die diep inzicht geeft in je natuurlijke zelf, ontdekte ik dat ik de neiging heb om in de splitsing te schieten, waardoor ik voor anderen onbereikbaar word. Daarnaast leerde ik om verantwoordelijkheid niet naar mij toe te trekken, maar daar te laten waar het hoort, en daardoor iedereen zijn eigen proces te gunnen. Door te leren om beslissingen niet impulsief te nemen, maar er een nachtje over te slapen en opnieuw te voelen, vond ik mijn ware kracht.
Als coach wil ik onder andere deze inzichten en ervaringen met jou delen. Mijn cliënten vertellen me vaak dat mijn humor en directe, maar respectvolle aanpak hen helpt om op een realistische manier naar zichzelf te kijken. Ik beluister je en verken met jou je transformatiemogelijkheden door jou te spiegelen, altijd met een vleugje humor, zodat je ook je schaduwkanten kunt omarmen.

Stuur een bericht naar deze coach