Mieke Mel

Mieke Mel

Utrechtseweg 325
3818 EK Amersfoort
Nederland

+31652573310
mieke@miekemel.nl
www.miekemel.nl

mr M. (Mieke) Mel

Aansluitnr. 32303

Amersfoort

Certificeringsniveau -

Werkgebied
Landelijk
E-coaching
Ja
Coaching Monitor
Nee
Nestorcoach
Nee
Ontwikkeladvies
Ja
Uurtarief particulier
€ 95,00 exclusief btw
Uurtarief zakelijk
€ 125,00 exclusief btw

Type
Loopbaancoaching
Personal/Life coaching

Thematiek
Assertiviteit
Carriere
Communicatie
Competenties
Ontslag
Outplacement
Relaties

Coachtalen
Nederlands

Branche
Advocatuur & Notariaat
Financiële dienstverlening
Maatschappelijke dienstverlening
Overheid
Zakelijke dienstverlening (overig)
Zorg

Vaksectie
Geen vaksecties bekend

Over deze coach
Uit ervaring weet ik hoe fijn en motiverend het is als je erachter komt wat je nu eigenlijk écht graag wilt. Als je inziet waar je hart en waar je kracht liggen. Jouw talenten, kwaliteiten en drijfveren (her)ontdekken en effectief ontwikkelen. Inzicht krijgen (of vergroten) in welke gedachten en gedrag je helpen en belemmeren en het ontwikkelen van een duidelijke visie op je toekomst en/of je werk.

Samen met jou aan de slag met jouw vraag. Of die vraag nu werk gerelateerd is of dat het gaat om persoonlijke ontwikkeling, omgaan met tegenslag en onzekerheid of uitdagingen voor, tijdens of na een scheiding. Thema’s waar ik in mijn leven zelf ook aan geproefd heb.

Ik ben deels werkzaam als coach en deels als mediator/juridisch adviseur vanuit mijn eigen bedrijf (www.miekemel.nl). Door de combinatie van deze drie gebieden heb ik ervaring met zowel de juridische als de psychologische aspecten van persoonlijke keuzes. Mijn kracht ligt in het neerzetten van een veilige sfeer waarin ruimte bestaat om oprechte eigen keuzes te maken. Mensen typeren mij als betrokken, onderzoekend, resultaat- en oplossingsgericht, positief en pragmatisch

Stuur een bericht naar deze coach