Edwin Beijersbergen

Beijersbergen Coaching en Training

Gabriël Metzustraat 62 D
2316 AJ Leiden
Nederland

+31619116485
info@beijersbergencoaching.nl
www.beijersbergencoaching.nl

E.W.J. (Edwin) Beijersbergen

Aansluitnr. 32439

Leiden

Certificeringsniveau -

Werkgebied
Landelijk
E-coaching
Ja
Coaching Monitor
Nee
Nestorcoach
Nee
Ontwikkeladvies
Nee
Uurtarief particulier
-
Uurtarief zakelijk
-

Type
Personal/Life coaching
Team coaching
Wandelcoaching

Thematiek
Communicatie
Conflicten
Groepsontwikkeling
Leiderschap
Management
Pers. effectiviteit
Pers. ontwikkeling
Relaties
Scheiding
Teambuilding
Verlies
Zelfvertrouwen
Zingeving

Coachtalen
Nederlands

Branche
Overig

Vaksectie
Geen vaksecties bekend

Over deze coach
De emotionele verbinding met de mensen in je leven is ontzettend belangrijk voor je geluk. Als je in een relatiecrisis belandt of gaat scheiden, heeft dit vaak grote invloed op je energieniveau, je functioneren op het werk, je eigenwaarde en je levensgeluk. En niet in de laatste plaats het welzijnsniveau van je kind(eren).
Het is mijn missie om jou weer vanuit je kracht te laten functioneren en je te helpen het plezier in je leven terug te vinden. Zodat jij er volledig kunt zijn voor je kind en dat je weer een goede werk-privé balans hebt.
Lig je in scheiding of is dit misschien al jaren geleden? Verloop het contact met je ex-partner (nog steeds) moeizaam en kost dit veel energie? Wellicht zit je in een complexe situatie met betrokkenheid van Jeugdzorg, Veilig Thuis of de Raad van Kinderbescherming. Ik help je om hier weer uit te komen en leer je vanuit rust en vertrouwen te communiceren met de andere ouder van je kind.
Scheidings- en relatieproblemen hebben niet alleen invloed op je privésituatie. Vaak leidt je werk er ook onder. Dat kan heel veel impact hebben. Ook als je directeur, leidinggevende of ZZP-er bent. Samen zorgen we ervoor dat je weer grip krijgt op je privé-werkbalans.
Een specifiek probleem bij complexe scheidingen is complexe omgangsproblematiek, in extreme gevallen leidend tot volledig contactverlies tussen ouder en kind. Ik kan jou als verstoten ouder helpen om weer stappen te maken in contactherstel met je kind. En ik kan (volwassen) kinderen helpen die graag weer contact willen krijgen met de ouder die ze al een tijd niet meer hebben gezien.
Staat je relatie onder hoogspanning. Wellicht zien jullie toch nog het licht aan het einde van de tunnel: jullie willen samen verder, maar er moet wel iets veranderen. Het kan ook zijn dat één van jullie (zo) niet meer samen verder wil. In welke fase jullie relatiecrisis zich ook bevindt, met relatiecoaching kan ik jullie helpen om tot een beslissing te komen waar jij en je partner achter staan.
Over het algemeen coach ik ouders individueel. Dit doe ik 100% vanuit het belang van hun kind(eren). Daarnaast coach en begeleid ik ondernemers/leidinggevenden in effectief leiderschap en/of hun balans werk-privé.
Mijn specifieke coaching en training is ook interessant voor werkgevers. Mijn coaching helpt uitval van medewerkers voorkomen en zorgt ervoor dat medewerkers weer in hun kracht komen en daardoor (beter) blijven functioneren.
Het is tevens mogelijk te leren hoe je om moet gaan met mensen die extreem gedrag vertonen op het gebied van narcisme, borderline, adhd of autisme.

Stuur een bericht naar deze coach