Samuel Badenhorst

Badenhorst Coaching

Ruwaardstraat 30
5342 AH Oss
Nederland

+31642920462
info@badenhorstcoaching.nl
badenhorstcoaching.nl

S.W. (Samuel) Badenhorst

Aansluitnr. 32409

Oss

Certificeringsniveau -

Werkgebied
Landelijk | Regionaal
E-coaching
Ja
Coaching Monitor
Nee
Nestorcoach
Nee
Ontwikkeladvies
Nee
Uurtarief particulier
€ 100,00 inclusief btw
Uurtarief zakelijk
€ 165,00 inclusief btw

Type
Personal/Life coaching

Thematiek
Assertiviteit
Communicatie
Hoogbegaafd
Hooggevoeligheid
Kwaliteit van leven
Pers. effectiviteit
Pers. ontwikkeling
Re-integratie
Relaties
Stress
Veranderingen
Verlies
Verslaving
Zelfvertrouwen
Zingeving

Coachtalen
Nederlands
Engels

Branche
Maatschappelijke dienstverlening
Nutsbedrijven
Onderwijs & Wetenschap
Overheid
Overig
Zorg

Vaksectie
Geen vaksecties bekend

Over deze coach
In 1978 werd ik geboren in Newcastle, Zuid-Afrika. Aan de Universiteit van Bloemfontein heb ik mijn studie Medicijnen afgerond. Mijn opleiding tot arts volgde ik in een staatsziekenhuis in Zuid-Afrika. Omdat ik een enorme interesse had en heb in de gezondheid van de menselijke geest, en de psychiatrie in Europa op een hoger niveau staat dan in Zuid-Afrika, ben ik in 2004 naar Nederland gekomen. In Assen, bij de GGZ Drenthe, heb ik mijn opleiding tot psychiater gevolgd en succesvol afgerond. Bij de GGZ Eindhoven heb ik tussen 2012 en 2018 nog meer ervaring opgedaan als psychiater.
Na 14 jaar werkzaam te zijn geweest in de psychiatrie is het mij opgevallen dat er een enorme hiaat is tussen primaire psychiatrische zorg en specialistische psychiatrische zorg. Daarom heb ik besloten om het roer om te gooien en mij in te zetten als coach om mensen met minder ernstige klachten hulp en begeleiding te bieden. Omdat ik er heilig in geloof dat veel mensen met een goede life coach of mental coach, beter af zijn, dan in het psychiatrische circuit verzeild te raken.

Ik heb ruime ervaring met de behandeling van o.a. angst en stemmingsklachten, relatieproblemen, begeleiding van cliënten met een licht verstandelijke beperking, begeleiding van mantelzorgers, en van mensen met een cognitieve of psychotische stoornis en ontwikkelingsstoornissen. Het belangrijkste is dat ik jou zie als medemens, en niet als patient.

Stuur een bericht naar deze coach