Theo Schrager

THEOS Coaching

Randstad 22 147
1316 BM Almere
Nederland

+31857604336
info@theoscoaching.nl
theoscoaching.nl

T.A. (Theo) Schrager

Aansluitnr. 32406

Almere

Certificeringsniveau Practitioner
EIA Practitioner

Werkgebied
Landelijk
E-coaching
Ja
Coaching Monitor
Ja
Nestorcoach
Nee
Ontwikkeladvies
Ja
Uurtarief particulier
€ 145,00 inclusief btw
Uurtarief zakelijk
€ 155,00 exclusief btw

Type
E-coach
Executive coaching
Loopbaancoaching

Thematiek
Carriere
Competenties
Leiderschap
Management
Outplacement
Pers. effectiviteit
Pers. ontwikkeling

Coachtalen
Nederlands
Engels

Branche
Consultancy
Detailhandel/MKB
Overheid
Zakelijke dienstverlening (overig)
Zorg

Vaksectie
Geen vaksecties bekend

Over deze coach
Persoonlijk leiderschap oftewel regie nemen over je eigen “ik” kan soms knap lastig zijn. “Wat zijn nou eigenlijk mijn unieke talenten en kwaliteiten en waarom stap ik toch zo vaak in diezelfde valkuil? Wat wil ik nog bereiken en wat heb ik daarvoor (af) te leren?”
Ik faciliteer bij het antwoord krijgen op dat type vraag en help jou bij het beste uit jezelf te halen. Hierdoor kun jij je eigen potentieel maximaal tot ontwikkeling brengen, zowel zakelijk als privé.

Kort door de bocht bestaan mijn diensten uit twee pijlers:
Loopbaan coaching: hoe krijg en houd je regie over de baan die het best bij jou past?
Management coaching: hoe ontwikkel je jouw leiderschapsvaardigheden en -competenties om relevant te zijn en blijven in je managementfunctie?

Als loopbaancoach daag ik jou uit te ontdekken wie jij nou écht bent, wat je wérkelijk zou willen doen en waar je allemaal wel toe in staat bent. In een loopbaantraject werken we altijd toe naar een (ontwikkel)plan wat écht van jou is. Concreet en werkbaar, richtinggevend aan die plek waar jij in je kracht staat.
Als managementcoach ken ik uit ervaring de uitdagingen waarmee leidinggevenden worden geconfronteerd. De baan van een manager is complex: logistieke druk, productiviteitscijfers, klant- en medewerker tevredenheid, etc. doen wat met de mens achter de manager. Met die mens achter de manager ben ik in gesprek tijdens een coachtraject. Tijdens dit traject begeleid ik jou bij het (her) vinden van je kracht en hoe deze maximaal in te zetten. Daarnaast onderzoeken we waar de belemmeringen zitten, wat de oorzaak daarvan is en hoe je deze kunt overwinnen.

In mijn coaching werk ik met verschillende methodes en technieken maar geloof ik bovenal in het échte contact en daardoor het échte gesprek. In dit gesprek ben ik niet bang voor de confrontatie en ga ik emoties niet uit de weg: zonder wrijving geen glans. Daarnaast geloof ik in de kracht van humor; een coachvraag is soms al ernstig genoeg! Lachen werkt bevrijdend waardoor ruimte ontstaat om anders naar dezelfde situatie te kijken.
Ik werk doel- en oplossingsgericht, ik geloof niet in het praten om het praten. Daarom werk ik altijd aan de hand van doelstellingen om met een actieplan tot een concrete oplossing van de coachvraag te komen.

Een kennismakingsgesprek is vrijblijvend en geheel kosteloos.
Je kunt contact met mij opnemen door aan de linkerkant van deze pagina het contact formulier in te vullen. Bellen kan ook: (06) 41 84 76 52.

Stuur een bericht naar deze coach