Corrien Gordijn

CoGoaching Career & Life Coaching

+31643000742
corrien@cogoaching.nl
www.cogoaching.nl

C. (Corrien) Gordijn

Aansluitnr. 32367

Certificeringsniveau -

Werkgebied
Landelijk
E-coaching
Ja
Coaching Monitor
Nee
Nestorcoach
Nee
Ontwikkeladvies
Nee
Uurtarief particulier
€ 115,00 inclusief btw
Uurtarief zakelijk
€ 125,00 exclusief btw

Type
Business coaching
E-coach
Loopbaancoaching
Personal/Life coaching

Thematiek
Assertiviteit
Carriere
Communicatie
Competenties
Conflicten
Cultuuromslag
Pensioen
Perfectionisme
Pers. effectiviteit
Pers. ontwikkeling
Stress
Timemanagement
Veranderingen
Werk
Zelfvertrouwen

Coachtalen
Nederlands

Branche
Geen branches bekend

Vaksectie
Geen vaksecties bekend

Over deze coach
Ik ben Corrien; coach, mama van twee kinderen, partner, dochter, zus, vriendin, voorleesmoeder, sporter, levensgenieter. Een hoop ballen die ik in de lucht wil houden, waarbij ik grenzen moet stellen en kritisch moet zijn op wat ik wil en kan. Velen zullen zich hierin herkennen en ook dat dat niet altijd even makkelijk is.

Van origine ben ik doctorandus in de Psychologie (in 2005 afgestudeerd aan de Universiteit van Leiden in de Sociale & Arbeidspsychologie) en erg geïnteresseerd in wat mensen beweegt om bepaalde stappen te zetten, beslissingen te nemen of juist niet te nemen en wat ze hierin belemmert.
Ik ben 14 jaar werkzaam geweest als coachend leidinggevende binnen een commerciële organisatie. Bovenaan mijn prioriteitenlijst stond het ontwikkelen van mijn collega's in het team. Ik zette ze graag in hun kracht, zodat zij uitdagingen aan durfden te gaan. Met mijn jarenlange werkervaring weet ik goed wat er op werkgebied speelt en kan ik desgewenst ook eigen ervaringen delen.

Door mijn hart te volgen, ben ik mijn droom gaan waarmaken. Na het afronden van de coachopleiding bij NONONS in Rotterdam (NOBCO/EMCC EQA-accreditatie op Practitioner niveau) heb ik mijn eigen coachpraktijk opgezet: CoGoaching.

Mijn manier van coachen kenmerkt zich als warm, persoonlijk, praktisch en met een tikkeltje humor. Coachen betekent voor mij dat ik je verder help richting jouw doel, zodat jij weer regie hebt over je eigen leven!

Stuur een bericht naar deze coach