Ruud Hövelings

Hövelings Consulting BV

Vincentiusstraat 58
4701 LR Roosendaal
Nederland

+31634326661
info@hovelings.nl
academievoornlp.nl/

R.T.G. (Ruud) Hövelings MBA

Aansluitnr. 32364

Roosendaal

Certificeringsniveau -

Werkgebied
Landelijk
E-coaching
Ja
Coaching Monitor
Nee
Nestorcoach
Nee
Ontwikkeladvies
Nee
Uurtarief particulier
€ 80,00 exclusief btw
Uurtarief zakelijk
€ 120,00 exclusief btw

Type
Business coaching
E-coach
Executive coaching
Organisatie coaching
Performance coaching
Personal/Life coaching
Team coaching

Thematiek
Carriere
Communicatie
Competenties
Cultuuromslag
Leiderschap
Management
Pers. effectiviteit
Teambuilding
Veranderingen

Coachtalen
Geen coachtalen bekend

Branche
Consultancy
Financiële dienstverlening
Maatschappelijke dienstverlening
Onderwijs & Wetenschap
Overheid
Zakelijke dienstverlening (overig)

Vaksectie
Geen vaksecties bekend

Over deze coach
Ruud Hövelings (1959) heeft, met meer dan 40 jaar ervaring, zijn sporen als coachend leidinggevende verdiend. Daarbij is hij al 20 jaar actief als interim-manager, waar de rode draad in al zijn opdrachten het realiseren van complexe veranderingen was. Veranderingen op het gebied van processen, systemen en mensen door het versnellen van implementaties, verandering en ontwikkeling. Bovendien werkte hij als executive coach en als personal coach, zelfstandig en met teams aan het onderzoeken en definiëren van de essentie van diverse organisatievraagstukken.

Daarbij nam hij de opdrachtgever mee in het daadwerkelijk realiseren van de verandering door het ontwikkelen van een 'passende' aanpak. Hij fungeerde daarmee als klankbord voor managers en executive professionals. Hij gaf op een persoonlijke en coachende manier leiding aan medewerkers tijdens verandertrajecten. Bovendien vervulde hij diverse functies op het gebied van financieel management, bedrijfsvoering, implementaties van ERP-pakketten, crisismanagement en het opzetten van nieuwe bedrijfsonderdelen (service center/ business-unit). Daarnaast is hij al jaren een betrokken en persoonlijke coach voor ondernemers, professionals en executive-professionals.

Ruud maakt tijdens zijn coaching gebruik van de pseudowetenschap en communicatietechniek Neuro Linguistisch Programmeren. Sinds kort is hij managing director van de Academie voor NLP. Aan diezelfde academie behaalde hij zijn “Practitioner”, “Master Practitioner in Modelling”, “Master Coach” en “Trainers Diploma”.

Om de ontwikkelingen binnen het vak van executive coaching te blijven volgen heeft Ruud in 2018 tijdens zijn post-master "Business Administration" aan een dissertatie gewerkt over de wijze van beslissen door executives in het kader van de strategie van een organisatie.

Stuur een bericht naar deze coach