M.F. (Marika) Berghuis

Aansluitnr. 32498

Certificeringsniveau -

Werkgebied
Regionaal
E-coaching
Nee
Coaching Monitor
Nee
Nestorcoach
Nee
Ontwikkeladvies
Nee
Uurtarief particulier
€ 90,00 btw vrijgesteld
Uurtarief zakelijk
€ 135,00 btw vrijgesteld

Type
Natuurcoaching
Performance coaching
Personal/Life coaching

Thematiek
Assertiviteit
Pers. ontwikkeling
Stress
Werk
Zelfvertrouwen

Coachtalen
Geen coachtalen bekend

Branche
Geen branches bekend

Vaksectie
Geen vaksecties bekend

Over deze coach
Marika Berghuis, intuïtief coach.

Ben je op zoek naar meer zelfvertrouwen, meer rust, een betere samenwerking, meer plezier in je werk of een betere balans tussen privé en werk? En wil je echt een stap zetten en gaan voor een duurzame oplossing?

Als coach ondersteun ik in het proces om op zoek te gaan naar de antwoorden in jezelf die je helpen je resultaten te bereiken. Ik coach vanuit mijn intuïtie en ik help je kijken vanuit andere invalshoeken en weer een bewustere verbinding te maken met jezelf. Hiermee bedoel ik de verbinding tussen je hoofd, hart en je gevoel. We leven in een maatschappij waarbij veel vanuit ratio wordt aangepakt. Vanuit je hoofd doe je de dingen die je moet of wilt doen. Maar soms protesteert je lichaam tegen de hoge eisen die je stelt. Of heb je last van boosheid en frustraties. Dit kan je vanuit je hoofd negeren of wegduwen. Maar je lijf geeft niet voor niets deze signalen af. Gevoel wordt vaak als een zwakte gezien, maar handelen vanuit je gevoel is juist een kracht. Gevoel is veel lastiger te benaderen dan ratio, maar wel minstens zo belangrijk. Het samenspel hoofd, hart en gevoel krijgt aandacht tijdens de coachgesprekken.

Ik coach ook voor organisaties. Zowel medewerkers als leidinggevenden in hun persoonlijke groei en ontwikkeling. Zelf heb ik jarenlang als leidinggevende gewerkt en weet hoe belangrijk het is als medewerkers en leidinggevenden geïnspireerd zijn, goed in hun vel zitten en zich kunnen ontwikkelen. Door deze ervaring kan ik me goed verplaatsen in de coachvraagstukken die leven binnen organisaties.

Stuur een bericht naar deze coach