Dicky Meijer

DHM Coaching



Nederland

dicky@repairingbalance.nl

drs. D.H. (Dicky) Meijer

Aansluitnr. 32472

Certificeringsniveau -

Werkgebied
-
E-coaching
Nee
Coaching Monitor
Nee
Nestorcoach
Nee
Ontwikkeladvies
Nee
Uurtarief particulier
-
Uurtarief zakelijk
-

Type
Geen typen bekend

Thematiek
Geen thematieken bekend

Coachtalen
Geen coachtalen bekend

Branche
Geen branches bekend

Vaksectie
Geen vaksecties bekend

Over deze coach
Individuele coaching en groepsgesprekken

Als psycholoog en coach ben ik gespecialiseerd in het begeleiden van volwassen KOPP (kind van ouders met psychiatrische problemen) en KOV (kind van ouder met verslaving), met een speciale interesse in CPTSS. Ik heb zelf een vergelijkbaar verleden en daarom heb ik mij hierin gespecialiseerd. En mijn verleden helpt mij om mij goed in mensen met een KOPP en KOV verleden te verplaatsen.

Veel volwassen KOPP en KOV hebben door hun jeugd geen goede emotionele basis om op terug te vallen. Ik werk met de methode Repairing Balance. Met deze methode, die op zoek gaat naar de zwakke plekken in je emotionele fundering, begeleid ik jou vervolgens bij het herstellen van de emotionele scheurtjes. Je verleden kun je niet veranderen, je kunt wel de emotionele lading afhalen van je verleden. De methode Repairing Balance van Berry Rijkers (zelf ook volwassen KOPP) is zeer succesvol gebleken bij het opsporen en herstellen van emotionele scheurtjes.

Ik werk onder andere samen met Balance Management Consulting. Deze organisatie heeft een raamovereenkomst met het UWV en is gemachtigd om door UWV verstrekte opdrachten uit te voeren en vervolgens door te verwijzen naar een goedgekeurde Repairing Balance-coach. Dit betekent dat het UWV mijn trajecten kan vergoeden voor mensen met een Wajong of WIA uitkering. Voor meer informatie 06 23 79 55 05 of dicky@repairingbalance.nl

Naast mijn bedrijf ben ik vrijwilliger bij Labyrint In Perspectief (LIP), de belangenvereniging voor naasten van mensen met een psychiatrische probleem en/of verslaving.
Als contactpersoon in de gemeente Noordoostpolder organiseer ik als vrijwilliger bijeenkomsten en zit ik in de werkgroep voor het Psysalon in Emmeloord.

Stuur een bericht naar deze coach