Varinka Bouma

Inziy

Jan van Renesseweg 10
4325 GN Renesse
Nederland

+31624479001
info@varinka.com
varinkabouma.com/

V.V. (Varinka) Bouma

Aansluitnr. 32459

Renesse

Certificeringsniveau Senior Practitioner
EIA Senior Practitioner

Werkgebied
Landelijk
E-coaching
Ja
Coaching Monitor
Nee
Nestorcoach
Nee
Ontwikkeladvies
Nee
Uurtarief particulier
€ 200,00 exclusief btw
Uurtarief zakelijk
€ 300,00 exclusief btw

Type
Business coaching
Executive coaching
Organisatie coaching
Team coaching

Thematiek
Assertiviteit
Communicatie
Conflicten
Cultuuromslag
Groepsontwikkeling
Leiderschap
Management
Pers. effectiviteit
Stress
Teambuilding
Veranderingen
Zelfvertrouwen

Coachtalen
Nederlands
Engels

Branche
Automatisering/ICT/Telecom
Consultancy
Detailhandel/MKB
Financiële dienstverlening
Horeca & Recreatie
Zakelijke dienstverlening (overig)

Vaksectie
Geen vaksecties bekend

Over deze coach
Ik ben een professioneel opgeleide executive coach met meer dan 15 jaar ervaring als senior leider in de banksector en 25+ jaar ervaring in het bedrijfsleven.

Leiders werken met mij samen omdat ik een aanpak bied waar zij zich in kunnen vinden. Ik blink uit in het verankeren van verandering en geef prioriteit aan menselijke verbindingen voor organisatorisch succes. Ik pleit voor eenvoud voor impactvolle veranderingen en omarm de individuele uniekheid. Het enthousiasme en de energie die ik uitstraal zijn aanstekelijk. Mijn holistische visie koestert zowel individuen als systemen.

Ik heb met succes meer dan 750 klanten over de hele wereld gecoacht om de menselijke kant binnen de bedrijfsomgeving terug te brengen en de algehele prestaties te verbeteren.

Mijn missie is om 1 miljoen individuen in staat te stellen hun gevoel van verbondenheid en zelfvertrouwen te vinden, en uiteindelijk bij te dragen aan het succes van zowel individuen als organisaties, aangezien organisaties nog steeds door mensen worden gebouwd, wat er ook gebeurt.

In 2015 startte ik mijn eigen bedrijf en sindsdien werk ik internationaal samen met klanten als United Legwear & Apparel, PVH Corp. (Tommy Hilfiger & Calvin Klein), Jumbo, NN Belgium, Belfius Belgium en Friesland Campina France.

Ik heb een specifiek groepscoachingprogramma ontworpen voor bedrijven om hun medewerkers te empoweren en te betrekken met een tevredenheidspercentage van 100% en een NPS van 90. Ik heb meer dan 100 teams ondersteund bij het verbeteren van hun prestaties.

Met mijn ruim 10 jaar ervaring in het coachen van leiders en teams heb ik een vlijmscherpe intuïtie ontwikkeld voor de behoeften van mijn cliënten. Mijn aanpak is to the point en speels. Humor en plezier helpen mij om op een subtiele manier met elkaar om te gaan, waardoor een impactvolle transformatie ontstaat. Ik ben gevestigd in Nederland en coach in het Nederlands en Engels.

Ik heb een bachelor in hospitality management en bedrijfskunde. Ik geloof sterk in een leven lang leren en ben in het bezit van diverse certificeringen. Ik verdiep voortdurend mijn kennis om te mixen en matchen wat nodig is voor haar klanten.

Ik ben gelukkig getrouwd, moeder van 4 tieners, en buiten mijn werk maak ik graag lange wandelingen met mijn hond op het strand en geniet ik van elk moment in het leven met mijn dierbaren.

Stuur een bericht naar deze coach