Dianne Troquay

Compassend Coachen

Ophemertsedijk 54
4007 PB Tiel
Nederland

+31621484149
info@compassendcoachen.nl
www.compassendcoachen.nl

D.W.J. (Dianne) Troquay

Aansluitnr. 32646

Tiel

Certificeringsniveau -

Werkgebied
Landelijk
E-coaching
Ja
Coaching Monitor
Nee
Nestorcoach
Nee
Ontwikkeladvies
Nee
Uurtarief particulier
€ 90,00 exclusief btw
Uurtarief zakelijk
€ 125,00 exclusief btw

Type
Loopbaancoaching
Performance coaching
Personal/Life coaching

Thematiek
Assertiviteit
Competenties
Perfectionisme
Pers. ontwikkeling
Stress
Veranderingen
Werk
Zelfvertrouwen

Coachtalen
Geen coachtalen bekend

Branche
Geen branches bekend

Vaksectie
Geen vaksecties bekend

Over deze coach
Mijn hart ligt bij de persoonlijke ontwikkeling en groei van mensen in hun zoektocht naar meer (werk)geluk. Ik werk vanuit compassie, verbinding, empathie. Mensen omschrijven mij als warm, hartelijk, open en met een écht luisterend oor en oprechte interesse durven kijken naar de diepere lagen. Ik geloof erin dat door het vergroten van zelfkennis en bewustwording van eigen drijfveren mensen in staat om zich gelukkiger te voelen in hun werk en leven. Zij maken daardoor bewustere en beter passende keuzes en leren anders te handelen in specifieke situaties.

Vanuit een bedrijfskundige achtergrond weet ik wat het is om te werken als coach, projectleider, medewerker en collega, in de hectiek van het bedrijfsleven en de non-profitsector. Het geeft mij de mogelijkheid om als coach en trainer mijn ervaring, kennis en kwaliteiten in te zetten om anderen te ondersteunen bij hun proces van persoonlijke en professionele ontwikkeling.
Ik werk één op één, waarbij ik o.a. gebruik maak van de drijfveermethodiek Management Drives en NLP. Ik ben gecertificeerd coach voor NLP Practioner, ACT, Stress&Burnoutcoaching en Management Drives.

Stuur een bericht naar deze coach