Saskia Josephy

SAS Coaching

Nicobaren 2
3825 ZB Amersfoort
Nederland

+31620594567
saskia@sas-coaching.nl
www.sas-coaching.nl

S. (Saskia) Josephy

Aansluitnr. 32626

Amersfoort

Certificeringsniveau -

Werkgebied
Landelijk
E-coaching
Ja
Coaching Monitor
Nee
Nestorcoach
Nee
Ontwikkeladvies
Nee
Uurtarief particulier
€ 85,00 inclusief btw
Uurtarief zakelijk
€ 95,00 exclusief btw

Type
Personal/Life coaching

Thematiek
Leiderschap

Coachtalen
Nederlands

Branche
Detailhandel/MKB

Vaksectie
Geen vaksecties bekend

Over deze coach
Herken je dit?
Heb je last van stress? Ben je moe?
Houd je te veel ballen te gelijk in de lucht en loop je jezelf voorbij?
Weet je niet goed meer wat jezelf graag wilt, qua werk & privé?

Werkwijze:
Coaching is mensenwerk, het draait om jou. Na een vrijblijvend kennismakingsgesprek waarin we kennismaken en jouw coachvraag verkennen, kan je beslissen of het voor jou goed voelt. Tijdens de gesprekken gaan we doelgericht aan de slag met jouw vraag.
Mijn werkwijze is Smart and Simple, SAS dus! De gesprekken zijn concreet, niet ingewikkeld en praktisch. Samen gaan we op zoek, naar wat voor jouw goed werkt!
Meer weten: kijk ook op mijn website voor reviews van klanten. Coachlocatie in Amersfoort - online coaching - wandelcoaching

Zo onderscheid ik mij van andere coaches:
Mijn werkwijze is persoonlijk, relaxed, nononse en bovenal Smart and Simple. In alle rust bespreken we jouw zorgen, uitdagingen en/of dromen. We maken ze concreet en zorgen ervoor dat jij er mee aan de slag kan. Mijn overtuiging is: Je hebt niet altijd invloed op wat je overkomt, maar je hebt elke dag de keuze hoe je met de dingen in het leven omgaat. Bepaal je eigen koers. Wat vind jij belangrijk, bepaal je eigen doelen in het leven en ga ervoor!

Over mij:
Ik ben Saskia Josephy, 50 jaar en moeder van 3 pubers. Na 20 jaar als manager in de retailbranche gewerkt te hebben, ben ik in aanraking gekomen met coachen. Ik was meteen geraakt en verrast door de resultaten. Niet veel later ben ik coach opleidingen (NOBCO gecertificeerd) gaan volgen, zo is SAS Coaching gestart.
Van nature straal ik rust uit, ben ik positief ingesteld en kan ik goed luisteren. Daarnaast ben ik praktisch, resultaatgericht en realistisch. Ik sta met beide benen op de grond.

Stuur een bericht naar deze coach