Roderick van de Laar

RLCP

Johanna Westerdijklaan 18
5301 HX ZALTBOMMEL
Nederland

+31611443368
roderickvan_de_laar@hotmail.com
www.rlcp.nl

D.A. (Roderick) van de Laar

Aansluitnr. 30691

ZALTBOMMEL

Certificeringsniveau Practitioner
EIA Practitioner

Werkgebied
Landelijk
E-coaching
Ja
Coaching Monitor
Nee
Nestorcoach
Nee
Ontwikkeladvies
Nee
Uurtarief particulier
€ 100,00 exclusief btw
Uurtarief zakelijk
€ 125,00 exclusief btw

Type
Performance coaching
Personal/Life coaching
Team coaching

Thematiek
Assertiviteit
Cultuuromslag
Groepsontwikkeling
Kwaliteit van leven
Leiderschap
Pers. effectiviteit
Stress
Zelfvertrouwen

Coachtalen
Nederlands

Branche
Automatisering/ICT/Telecom
Financiële dienstverlening
Overig
Zorg

Vaksectie
Geen vaksecties bekend

Over deze coach
Coaching heeft mij geholpen om het mezelf makkelijker te maken in bepaalde situaties. Ik gun dit anderen ook en het is mijn manier om bij te dragen aan een betere wereld: andere mensen helpen het zichzelf makkelijker te maken en te ontwikkelen.

Coachen betekent voor mij bewustwording creëren. Dat geeft een keuze en bij die keuze hoort verantwoordelijkheid. Je krijgt dus van mij geen instructies en je hoort me niet zeggen dat je dingen ‘moet’. De verantwoordelijkheid voor het bereiken van de gewenste verandering ligt bij jou.

Als coach help ik anderen om sterker in je schoenen te staan, meer energie te geven in je werk of privé, de balans tussen wie je bent en wat je doet te versterken (dichter bij jezelf blijven) en beter je grenzen aan te geven. Dit leidt tot meer plezier, meer lef en meer zelfvertrouwen.
In de rol van teamcoach richt ik me uitsluitend op het versterken van de samenwerking in het team.

Mijn stijl van coachen wordt vooral beïnvloed door de positieve psychologie.
• Ik geloof dat het verder ontwikkelen van je talenten en krachten je verder brengt dat het verder ontwikkelen van je zwakke punten. Het beter benutten van elkaars krachten helpt ook om de samenwerking in je team te versterken.
• Ik kijk vooruit. Ik hou me niet bezig met het ‘healen’ van vervelende ervaringen uit het verleden, maar richt me op hoe je vanaf vandaag zaken anders kunt aanpakken.
• Ik geloof dat het bewust inzetten van je eigen waarden, drijfveren en energiegevers jou helpt om je leven te optimaliseren. Dat houdt je vitaal en gelukkig.
• Voor het coachen van teams maak ik gebruik van het TeamFlow Model van Jef van den Hout.

Wat voor gedrag kun je van mij verwachten?
Coachees geven aan zich door mijn scherpe vragen uitgedaagd te worden. Doordat ze geen oordeel ervaren over wat ze zeggen en doen, voelt men zich snel op hun gemak. Deze combinatie brengt ons sneller tot de kern. Ook geven ze aan het fijn te vinden dat ik hen help thema’s doelgericht en vooral praktisch aan te pakken. Dat helpt ze om er direct mee aan de slag te gaan.

Stuur een bericht naar deze coach