F. (Fanneke) Sybesma-Verhaag

Aansluitnr. 32598

Certificeringsniveau -

Werkgebied
Landelijk
E-coaching
Ja
Coaching Monitor
Ja
Nestorcoach
Nee
Ontwikkeladvies
Nee
Uurtarief particulier
€ 75,00
Uurtarief zakelijk
€ 120,00 exclusief btw

Type
Organisatie coaching
Team coaching

Thematiek
Cultuuromslag
Groepsontwikkeling
Leiderschap
Teambuilding
Veranderingen

Coachtalen
Geen coachtalen bekend

Branche
Maatschappelijke dienstverlening
Overheid
Zorg

Vaksectie
Teamcoaching

Over deze coach
Wat kan er ontzettend veel veranderen in mijn wereld op het moment dat ik mijn eigen gedrag verander, meer dan ik ooit voor mogelijk hield. Die ervaring gun ik ook anderen.

Ik werk met mensen (professionals, teams, vrijwilligers, burgers, cliënten) die ik respecteer om hun inzet en expertise. Zo treed ik ze tegemoet. Ze kennen zichzelf het beste en ik maak graag ruimte voor een ieder om het doel op zijn eigen manier te halen. Zo neemt diegene ook zelf de verantwoordelijkheid om het doel te halen.
Om dit voor elkaar te krijgen, handel ik eigenlijk altijd situationeel en behandel verschillende mensen dus verschillend. Er zijn geen gelijke monniken en dus ook geen gelijke kappen.
Eerlijk is voor mij niet dat iedereen hetzelfde krijgt, eerlijk is voor mij dat iedereen dát krijgt wat ie nodig heeft om er een succes van te maken.
En om er en succes van te maken en een echte transformatie, vernieuwing of verandering tot stand te brengen... ik houd daarvan, ik word er blij van en het levert me ontzettend veel plezier op om mensen te zien leren en te helpen leren. Ik leef vanuit het uitgangspunt dat leven leren is. Ik leer zelf elke dag, mooie en minder mooie dingen, en ik gun een ander dat van harte.

Stuur een bericht naar deze coach