Tessa Reijngoud

Peak Impact BV

Siliciumweg 28
3812 SX Amersfoort
Nederland

+31337200990
info@peakimpact.nl
www.peakimpact.nl

T. (Tessa) Reijngoud

Aansluitnr. 32589

Amersfoort

Certificeringsniveau -

Werkgebied
Regionaal
E-coaching
Ja
Coaching Monitor
Ja
Nestorcoach
Nee
Ontwikkeladvies
Nee
Uurtarief particulier
€ 95,00 inclusief btw
Uurtarief zakelijk
€ 125,00 exclusief btw

Type
Business coaching
Organisatie coaching
Performance coaching
Team coaching
Wandelcoaching

Thematiek
Communicatie
Cultuuromslag
Groepsontwikkeling
Leiderschap
Management
Pers. ontwikkeling
Teambuilding
Veranderingen
Werk

Coachtalen
Nederlands

Branche
Communicatie & Media
Consultancy
Detailhandel/MKB
Horeca & Recreatie
Kunst & Cultuur
Maatschappelijke dienstverlening
Onderwijs & Wetenschap
Overheid
Overig
Werving & Selectie
Zakelijke dienstverlening (overig)
Zorg

Vaksectie
Geen vaksecties bekend

Over deze coach
VISIE
Ik geloof erin dat in de meest ideale situatie, mens en organisatie elkaar versterken. Dat werk een verrijking is voor het leven waaruit je energie en zingeving haalt en dat organisaties en bedrijven horen te ontwikkelen en groeien. Niet vanwege de winst maar om hun impact te vergroten en daarmee een waardevolle toevoeging zijn voor de maatschappij. Dat als alles ‘klopt’ er een positieve flow ontstaat en dat de groei van mens en organisatie oneindig is, dat we samen dingen doen die nu nog ondenkbaar zijn.

VERANDERING
Al vanaf jongs af aan ben ik geïnteresseerd geweest in verandering. Verandering brengt vernieuwing, nieuwe leuke, verrassende dingen. Het maakt het leven interessant en uitdagend. Mijn diepe geloof dat het leven mooi en waardevol kan zijn, is altijd mijn drive geweest een minder leuke situatie te veranderen. Soms betekende dat radicaal vertrekken uit de situatie en letterlijk het vliegtuig te nemen zonder te weten wat er me te wachten stond. Soms betekende het juist blijven zitten en kijken naar mijn gewoontes en gedachten en deze te veranderen. Stuk voor stuk intense ervaringen met grote beloningen.

Ik weet dat er lef en vertrouwen nodig zijn om grote veranderingen aan te gaan en weet dat het altijd meer oplevert dan je vooraf had kunnen bedenken.

ONDERNEMERS
Als dochter van twee ondernemers zag ik ook daar vaak waar het anders, leuker en beter kon en tijdens mijn carrière was dat de rode draad. Met mijn drive voor verbetering heb ik altijd aangezet tot meer klanttevredenheid, meer werknemersgeluk, meer ondernemersdrive, meer en betere resultaten, een efficiëntere en effectievere structuur. Het complete plaatje. Als partner van een “serial entrepreneur” heb ik ook daar weer veel ervaring opgedaan in het laten groeien van mens en organisatie. Nu zet ik mijn kwaliteiten daarbuiten in.

VRIJHEID
Geef me vrijheid en ik verbind me. Mijn waarheid en ik geloof erin dat ieder mens zich vrij wil voelen. Dat voor een ieder die vrijheid een andere vorm heeft en dat vrijheid zich voor een groot deel ook in de persoon zelf bevind. Als organisatie vanuit vertrouwen mensen die vrijheid geven die ze nodig hebben krijgen ze er nog meer inzet en resultaat voor terug. Er zijn al veel organisaties die het hebben bewezen en ik help organisaties die nog op zoek zijn op weg om hun eigen vrijheid te ontdekken.

MIJN AANPAK
Mijn aanpak kenmerkt zich door enthousiasme, een scherpe en analytische blik, helicopterview, verbindend vermogen en een open mind. Ik zorg voor duurzame verandering en een sterkere basis van mens, team en organisatie. Door te verbinden zorg ik ervoor dat mensen weer echt willen en kunnen bijdragen en dat de organisatie weer kan groeien en bijdragen. Waarom blijven doen wat je doet als het echt leuker en beter kan?

Naast het krijgen en geven van inzicht in de knelpunten zorg ik ook graag voor de daadwerkelijke verandering en ga ik aan de slag. Dit doe ik zowel onderzoekend als praktisch waardoor er snelle resultaten behaald worden.

Ik geloof erin dat je alles kunt veranderen. Soms kun je de situatie niet veranderen, maar dan heb je altijd nog de mogelijkheid om er anders mee om te gaan. Mijn ervaring is dat dit juist deuren opent naar verandering. Zodra je kunt loslaten wat de uitkomst moet zijn, worden er nieuwe deuren geopend. Deuren die je eerst misschien niet eens zag.

Wil jij ontdekken wat er mogelijk is? Neem dan vrijblijvend contact op zodat we op weg kunnen!

Stuur een bericht naar deze coach