Karin Bennink

Karin Bennink

Hortensiastraat 13
8013 AA Zwolle
Nederland

+31636086764
karin@karinbennink.nl
www.karinbennink.nl

K.M. (Karin) Bennink

Aansluitnr. 32571

Zwolle

Certificeringsniveau -

Werkgebied
Regionaal
E-coaching
Ja
Coaching Monitor
Nee
Nestorcoach
Nee
Ontwikkeladvies
Ja
Uurtarief particulier
€ 100,00 inclusief btw
Uurtarief zakelijk
€ 125,00 exclusief btw

Type
E-coach
Loopbaancoaching
Performance coaching
Personal/Life coaching
Team coaching
Wandelcoaching

Thematiek
Assertiviteit
Carriere
Communicatie
Groepsontwikkeling
Leiderschap
Teambuilding
Zelfvertrouwen

Coachtalen
Nederlands

Branche
Ingenieursbureaus
Maatschappelijke dienstverlening
Onderwijs & Wetenschap
Zorg

Vaksectie
Geen vaksecties bekend

Over deze coach
Het in ontwikkeling zetten van individuen en teams is mij op het lijf geschreven. Middels een systemische blik bekijk ik wat er zich afspeelt in uw situatie. Deze manier van werken zorgt voor meer verdieping zet de verandering/beweging in gang die nodig is. Werken op de systemische laag is een duurzame investering voor de toekomst.

Individuele trajecten
Vanuit optimistisme, positief, inlevend en in het “nu”, leg ik de verbinding met de ander. Mijn open en eerlijke houding maakt dat mensen mij snel vertrouwen. Mijn kracht ligt in het samen onderzoeken waar de hulpvraag ligt, om vandaaruit middels systemische interventies begeleiding te geven in het te vormen traject.

Team/organisatie
Vanuit mijn sterke analytisch inzicht, kan ik de juiste 'rake'vragen stellen en daardoor anderen inspireren om naar zichzelf en de situatie te kijken. De dynamiek in teams/organisatie is fascinerend, bovenstroom versus onderstroom, signaleren en confronteren, iedere keer weer een uitdaging. Ik hou ervan.

Ik kom vanuit de welzijnswereld, daar heb ik jaren met diverse doelgroepen/vrijwilligers gewerkt. 11 jaar geleden heb ik de post HBO Coaching, op Hogeschool Windesheim gevolgd, tijdens deze, NOBCO geaccrediteerde, opleiding vielen alle kwartjes op zijn plek. Ik ben sinds 2019 volledig aan het werk als systemisch begeleider, dit doe ik met een groot hart. Ik ben systemisch onderlegd middels diverse opleidingen en ervaring, dat maakt dat ik naast de gebruikelijke cognitieve laag, ook de onderliggende factoren/overtuigingen/motivatie inzichtelijk maak en daarmee werk, wat ervoor zorgt dat een interventie duurzaam wordt.

Wil je meer weten, ik kom graag met je in contact.

Hartelijke groet,
Karin Bennink

Stuur een bericht naar deze coach