K.J.P.B. (Karin) Boekhoudt-Helmink

Aansluitnr. 32670

Certificeringsniveau -

Werkgebied
Landelijk | Regionaal
E-coaching
Ja
Coaching Monitor
Nee
Nestorcoach
Nee
Ontwikkeladvies
Nee
Uurtarief particulier
€ 80,00 exclusief btw
Uurtarief zakelijk
€ 130,00 exclusief btw

Type
Loopbaancoaching
Natuurcoaching
Personal/Life coaching
Team coaching

Thematiek
Geen thematieken bekend

Coachtalen
Nederlands
Engels

Branche
Geen branches bekend

Vaksectie
Geen vaksecties bekend

Over deze coach
Wanneer je vanuit je Inmens leeft, leef je vanuit je Innerlijke Natuur en ben je jezelf. Je hoofd (denken) en lijf (voelen) werken samen waardoor balans ontstaat. Je weet wat je kunt en wat bij je past. Dit maakt dat je gedegen keuzes kunt maken. Hierdoor leef en werk je vanuit ontspanning, vanuit passie en lijkt het moeiteloos te gaan.
En soms is dat hard werken, ploeteren. In een maatschappij die in een hoog tempo verandert, er veel van ons verwacht word én we veel van ons zelf verwachten, is het een koud kunstje jezelf voorbij te lopen. Dan heb je die hogere opleiding, die baan met “aanzien”, die duurdere auto…. Maar past het bij wie je van nature bent? Betekent dat ook dat je er gelukkig van wordt?

En als het leven even niet loopt zoals je bedacht had, wat dan?

Ik help je thuis te komen bij jezelf, zodat het weer lekker kan gaan lopen.


Ik werk lichaamsgericht, het gaat over denken én voelen! Door je hoofd (denken) en je lichaam (voelen) te laten samenwerken, ontstaat er een balans. Je leert je ware zelf nog beter en op natuurlijke wijze kennen door samen te werken met je lichaamsintelligentie. Hierdoor krijg je meer innerlijke ruimte en veerkracht, zodat je je gevoelens en indrukken makkelijker kunt verwerken. Je denken krijgt hierin de juiste aandacht die het nodig heeft.

Stuur een bericht naar deze coach